«Ξεπέρασαν τους Monty Python»-Οργή στο twitter με το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό στην Ελλάδα

Βιτριολικό το χιούμορ του Χ (πρώην twitter) για το χριστουγεννιάτικο γλέντι στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός σε ημέρα εφημερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απίστευτο βίντεο-Έστησαν γλέντι με χορούς σε νοσοκομείο της Ελλάδας και οι ασθενείς πηγαινοέρχονταν

Το γεγονός ότι για το ζήτημα διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ για τη διοικήτρια δεν μετρίασε τις αντιδράσεις, ούτε την οργή για το γεγονός ότι την ώρα που μέλη του προσωπικού χορεύουν και τα όργανα στο βάθος παίζουν, περνά από μπροστά τους φορείο με έναν άνθρωπο που είναι άρρωστος και υποφέρει.

«Έχουμε ξεπεράσει και τους Monty Python» σχολιάζει εύστοχα ένας χρήστης, οι προτάσεις για διορισμούς στη θέση της διοικήτριας γνωστών ονομάτων της πίστας και των νυχτερινών μαγαζιών πέφτουν βροχή, ενώ δεν είναι λίγοι που προχωρούν σε σκληρά σχόλια βάζοντας τον εαυτό τους ή κάποιον συγγενή τους στη θέση του ανθρώπου που βρίσκεται στο φορείο. Αυτό δηλαδή που θα όφειλαν να κάνουν όσοι συμμετέχουν σε αυτό το γλεντάκι μέσα σε νοσοκομείο, όσοι επέτρεψαν τη διοργάνωσή του, όσοι με οποιοδήποτε τρόπο λόγω θέσης εμπλέκονται, ακόμη και όσοι ανέχονται όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας.

Σε μια εξαιρετική σκηνή προς το τέλος της ταινίας «The Doctor» με τον William Hurt, έχοντας περάσει ο ίδιος καρκίνο, στο πρώτο μάθημα στους φοιτητές του το πρώτο που κάνει είναι να τους μοιράσει… αρρώστιες και να τους υποχρεώσει να ζήσουν σαν ασθενείς. Στο επόμενο γλεντάκι ας κάνουν προβολή αυτής της ταινίας. Και δικαιολογίες του επιπέδου άνθρωποι είναι και οι υγειονομικοί και έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση και στην ανεμελιά για να μην «τρελαθούν» είναι ασόβαρες, στα όρια της γελοιότητας και δεν χωράνε στη συζήτηση.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Ζητούν από ανθρώπους που έχασαν συγγενείς τους στο Μάτι να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας του 2018
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Πλήγηκαν πέντε βασικά κέντρα του οργανισμού της 62χρονης που έλαβε λάθος αίμα-Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον
Ένοχος για το διπλό φονικό στα Ανώγεια ο Μανώλης Καλομοίρης-Ο πατέρας του το ένα θύμα
Στην Άγκυρα την ερχόμενη εβδομάδα οι συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας για πολιτικό διάλογο και θετική ατζέντα
Αυτός είναι ο χάρτης που έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Βαρθολομαίο και εξόργισε τους Τούρκους
Έσπασαν τα ισόβια για το φόνου του ξυλουργού στην Ελλάδα-Κάθειρξη 18 ετών στην 38χρονη
Διασωληνωμένη η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στην Ελλάδα-Πώς έγινε το τραγικό σφάλμα
Σοβαρή αμέλεια νοσηλευτή στην Ελλάδα-Έβαλε λάθος ομάδα αίματος σε ασθενή, υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά