Πάνω από 200 επαναπατρισμοί μεταναστών σε μία εβδομάδα-Τροχιοδρομούνται ακόμη 73

Συνολικά 250 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, επαναπατρίστηκαν την τελευταία εβδομάδα (26/11/2023 – 3/12/2023) από την χώρα, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την ίδια εβδομάδα συνελήφθηκαν 73 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην Κύπρο και για τους οποίους τροχιοδρομείται η απομάκρυνσή τους μέσω των διαδικασιών αναγκαστικής και εθελούσιας επιστροφής τους από την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου 8,868 άτομα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν αναχωρήσει από τη χώρα μέσω των διαδικασιών αναγκαστικής και εθελούσιας επιστροφής.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Ενθαρρύνει τους δύο ηγέτες ο ΓΓ του ΟΗΕ να συνεχίζουν τις συζητήσεις-«Τίποτα ανακοινώσιμο για την προσωπική απεσταλμένη»
Ποινή 20 μηνών σε νεαρό που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο πόδι
Άλλες τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια με τους 200 κουκουλοφόρους στην Αγία Φύλα
Κατηγορείται για αμέλεια η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου για τον τραυματισμό του 13μηνου βρέφους
Δίκη εντός δίκης για υπόθεση Γερμανίδας που κατηγορείται για σφετερισμό ε/κ περιουσιών
Συνελήφθη πρόσωπο στην Κύπρο μετά από παγκόσμια επιχείρηση για κλείσιμο ιστοσελίδας παιδικής πορνογραφίας στο dark web
Μετά τις έντονες επικρίσεις διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τους χειρισμούς των ΥΚΕ στην υπόθεση κακοποίησης των πέντε παιδιών
Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου στη Λευκωσία (pic)
Καταζητείται ο 23χρονος Παναγιώτης για την επίθεση στους πέντε πετοσφαιριστές του Παφιακού (pic)
Εσπευσμένα στην Κύπρο και τις Κεντρικές η CPT, έσπασε το μοτίβο από το 1992-Από «ακτινογραφία» οι συνθήκες