Νέα σύσκεψη για τα λεωφορεία-Οι συστάσεις του Υπ. Μεταφορών προς το κοινό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σύσκεψη υπό τον υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη παρουσία Λειτουργών του Υπουργείου με εταιρείες που έχουν αναλάβει συμβάσεις δημόσιων επιβατικών μεταφορών. Κύριο θέμα της σύσκεψης ήταν ο επηρεασμός των δημόσιων μεταφορών και εξετάστηκε πώς μπορούν οι εταιρείες να εξυπηρετήσουν το κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, οι εταιρείες ανέλαβαν να μελετήσουν εναλλακτικούς τρόπους και θα ανακοινώσουν σύντομα πώς θα επηρεαστούν από αύριο μαθητές και λοιπό επιβατικό κοινό. Μετά από οδηγίες του υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, προτεραιότητα θα δοθεί στους κατοίκους των ορεινών περιοχών, καθώς και σε επιβάτες που εκτιμάται ότι δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν διαφορετικά.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί πότε θα πραγματοποιηθεί η παραλαβή του εξοπλισμού για το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης, και άρα πότε προγραμματίζεται να επανέλθουν τα λεωφορεία στην κανονική εξυπηρέτηση του κοινού.

Το κοινό καλείται να εξεύρει άλλους τρόπους μετάβασης τις αμέσως επόμενες ημέρες, ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία τους στο ελάχιστο.

Δειτε Επισης

Σωτήρια παρέμβαση ναυαγοσωστών για λουόμενο στην Πάφο-Μπήκε στο νερό μεθυσμένος
Συντεχνίες ΡΙΚ: Ταχείς διαδικασίες για επίλυση του θέματος με τις συντάξεις
​​​​​​​Η προσωπική πορεία προσφύγων από το 1974 στο συμμετοχικό έργο «Νήματα»
Νέα σύσκεψη στα κατεχόμενα για το περιουσιακό
Ο φετινός Ιούνης ήταν ο θερμότερος που έχει καταγραφεί ποτέ στην Κύπρο
ΟΕΛΜΕΚ: Ημιτελής η προσπάθεια αναβάθμισης των προγραμμάτων ΔΡΑΣΕ-ΚΙΕ
Έρχεται Κύπρο ο Δένδιας για επίσημη επίσκεψη
«Δάσκαλε που δίδασκες…»-Όχημα του Υπουργείου Παιδείας στάθμευσε σε χώρο ΑμΕΑ
Βλάβη επηρεάζει την υδροδότηση στην κοινότητα Επισκοπής
Συνεχίζεται η εφαρμογή του «κτίΖΩ»-Κατεδαφίζονται άλλες δυο πολυκατοικίες