«Επιθέσεις κάτω από τη ζώνη», καταγγέλλει το επιτελείο Νικολαΐδη-Αιχμές Γιολίτη για υποψηφιότητα ήττας

Απάντηση στις αιχμές της πρώην Υπουργό της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, Έμιλυς Γιολίτη, έδωσε το επιτελείο του δημάρχου Λεμεσού, Νίκου Νικολαΐδη, ο οποίος επαναδιεκδικεί το αξίωμά του. Η κ. Γιολίτη, ουσιαστικά είχε αφήσει να νοηθεί πως θεωρεί την υποψηφιότητά του χαμένη υπόθεση, παραλληλίζοντας την μάλιστα με την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της έγραψε: «Γιατί ο ΔΗΣΥ να υποστηρίξει στη Λεμεσό υποψήφιο (μάλιστα μη κομματικό) που βάσει όλων των δημοσκοπήσεων θα χάσει στις δημοτικές εκλογές; Για τον ίδιο λόγο που υποστήριξε υποψήφιο που βάσει όλων των δημοσκοπήσεων θα έχανε στις προεδρικές. Είναι παράδοση πια».

Στην ανάρτηση απάντησε, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει την κ. Γιολίτη, το επιτελείο Νικολαΐδη, χαρακτηρίζοντας την «επίθεση κάτω από τη μέση», ενώ έκανε επίσης λόγο για συμμαχίες των λόμπι και των κολλητών.

«Οι επερχόμενες εκλογές είναι κρίσιμες για τη Λεμεσό. Συγκρούονται δύο διαφορετικές αντιλήψεις, δύο αντίθετοι κόσμοι που θα καθορίσουν το μέλλον της πόλης μας: Από τη μία πλευρά οι εκπρόσωποι των πολιτών. Και από την άλλη, η συμμαχία των λόμπι και των ‘κολλητών’», ανέφερε το επιτελείο.

«Αυτό που κρίνεται σήμερα είναι εάν η πόλη μας, οι δημόσιοι χώροι μας, θα μείνουν στα χέρια των πολιτών ή θα πέσουν στα χέρια των λίγων που θέλουν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τον πλούτο τους. Κρίνεται εάν η Λεμεσός θα ακολουθήσει το δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης για όλες και όλους ή αν θα παραδοθεί στα συμφέροντα», τόνισε.

«Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες επιθέσεις κάτω από τη ζώνη. Είμαστε σίγουροι ότι θα ενταθούν. Γιατί το διακύβευμα είναι τεράστιο. Είναι το μέλλον της Λεμεσού μας», ανέφερε.

«Ο πολίτης έχει σήμερα μια καθαρή επιλογή: Τον Νίκο Νικολαΐδη. Θα είναι μια δύσκολη μάχη. Με τη βοήθεια των πολιτών θα την κερδίσουμε», κατέληξε το επιτελείο του υποψηφίου.

Δειτε Επισης

Πεντάγωνο: Το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα είναι κατά το 50% έτοιμο
Απάτη σε βάρος 83χρονης-Της απέσπασαν 650 ευρώ για δήθεν χειρουργείο του εγγονού της
Οι ιδιαιτερότητες των εκλογών της Λευκωσίας-Οι επιλογές, οι συμμαχίες και οι εκτιμήσεις
Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
Στον Λίβανο με δώρα και ελπίδα για κλείσιμο της στρόφιγγας των ροών Χριστοδουλίδης και φον ντερ Λάιεν
«Κόμβος αλληλεγγύης για τον κόσμο η Κύπρος»-Τιμήθηκε η επέτειος της ένταξης στην ΕΕ
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
LIVE: Σε εξέλιξη η εκδήλωση για την επέτειο της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ παρουσία της Φον ντερ Λάιεν
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
ΒΙΝΤΕΟ: «Η ένταξη στην ΕΕ η σημαντικότερη πολιτική και διπλωματική επιτυχία»