Παραμένουν απλήρωτοι επαγγελματίες γεωργοί, παρά τις διαβεβαιώσεις

Μεγάλος αριθμός επαγγελματιών γεωργών που έχουν υποβάλει εκταρική αίτηση για το 2023 παραμένει απλήρωτος, παρά τις διαβεβαιώσεις του ΚΟΑΠ ότι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα ήταν πληρωμένοι όλοι οι δικαιούχοι, καταγγέλλουν οι αγροτικές οργανώσεις ΠΕΚ – ΕΚΑ – ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΕΥΡΩΑΓΡΟΤΙΚΟΣ.

Το αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τος οι οργανώσεις, «είναι να μην μπορούν να διεκπεραιώσουν τις οικονομικές τους συναλλαγές όσον αφορά τη λειτουργία των γεωργικών τους μονάδων, κατάσταση που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους επαγγελματίες γεωργούς, που σε συνδυασμό με την ανομβρία έχουν να αντιμετωπίσουν άσχημες οικονομικές καταστάσεις».

«Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως εργαστούν αυτές τις μέρες ώστε να πληρωθεί και ο τελευταίος δικαιούχος πριν τις 31 Δεκεμβρίου 2023 όπως ήταν οι υποσχέσεις του ΚΟΑΠ», καταλήγουν οι αγροτικές οργανώσεις στην κοινή τους ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ζητούν συμμετοχή στην ΕΟΚΕ οι καταναλωτές-Στάλθηκαν επιστολές προς τον Υπουργό Εργασίας, αλλά έμειναν αναπάντητες
Έβγαλαν μαχαίρια Καρούσος και Κουμής για τα φαρμακεία-Προσωπικές επιθέσεις εκατέρωθεν
Δεν υποχωρεί η σκόνη, συννεφιές στο μενού του καιρού-Στους 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Από την παράταση στα... πέναλτι για τις οφειλές των ομάδων-Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, αναμένονται εξελίξεις
Παιδιά έκλεβαν τους ηλικιωμένους γονείς τους και τους έριξαν σε ίδρυμα-Αυξημένες καταγγελίες
Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Σκάνδαλο στα κατεχόμενα-Συνδέουν τον υιό Φιντάν με δολοφονηθέντα βαρόνο
«Ήταν η ζωντανή ιστορία του Κορμακίτη»-Κηδεύτηκε η αιωνόβια εγκλωβισμένη Σπιρτού
Φοβερό τροχαίο στα κατεχόμενα με δυο νεκρούς και εννέα τραυματίες
Aποσύρθηκαν καλλυντικά προϊόντα από την ευρωπαϊκή αγορά