Ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη Δημαρχία της Νότιας Λευκωσίας εξήγγειλε ο Μιχάλης Χατζήκυριακος

«Με την επερχόμενη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης βρισκόμαστε αντιμέτωποι με νέα δεδομένα και προκλήσεις. Η δημιουργία του νέου δήμου, Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη και ευκαιρία για ένα σύγχρονο, εύρωστο ευρωπαϊκό Δήμο. Ταπεινά και με αίσθημα ευθύνης υπέβαλα ενώπιον της κοινωνίας του νέου δήμου την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου, Μιχάλης Χατζήκυριακος.

Τονίζει ότι «η αγάπη μου για τον τόπο, οι γνώσεις μου, η εμπειρία που αποκόμισα από την συμμετοχή μου στα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ιδαλίου, η καθημερινή επικοινωνία μου με τους δημότες, αλλά και η τριβή μου στον ιδιωτικό τομέα, αποτελούν τα εχέγγυα για να δηλώσω παρών και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση».

Στους στόχους μου συμπεριλαμβάνονται η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, η ευημερία τους, η αναβάθμιση των χώρων πρασίνου και η κατασκευή νέων, η δημιουργία πάρκων ίσων ευκαιριών, οι καθαρές προσβάσιμες γειτονιές αλλά και η ευζωία των ζώων, αναφέρει περαιτέρω στην ανακοίνωσή του.

«Εξάλλου, προσβλέπω σε μια δημοτική διοίκηση η οποία θα λειτουργεί με διαφανείς διαδικασίες και ορθή οικονομική διαχείριση. Μια δημοτική διοίκηση στην οποία θα εφαρμόζονται δράσεις «έξυπνης πόλης» βάσει του πανευρωπαϊκού πρότυπου για τις σύγχρονες τεχνολογικά πόλεις αλλά και αξιοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων», προσθέτει.

«Με συνεχή και αμφίδρομη επικοινωνία με τους συμπολίτες μου θα εργαστώ μεθοδικά, κάθε μέρα και σε κάθε γειτονιά, για να συνδιαμορφώσουμε προτάσεις με γνώμονα το κοινό καλό. Όραμα μου είναι να μετατρέψουμε τον νέο Δήμο Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου σε ένα Δήμο στολίδι για την Κύπρο μας, προσφέροντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τα παιδιά μας», υπογραμμίζει ο κ. Χατζήκυριακος.

«Πορεύομαι με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αξίες που κληρονόμησα από τους γονείς και τους παππούδες μου αλλά και με επίγνωση της σκληρής δουλειάς που απαιτείται, και δηλώνω έτοιμος να εργαστώ με ζήλο, σεβασμό και ακεραιότητα για ισχυροποίηση και ανάδειξη της περιοχής μας. Θεωρώ ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρούν κομματικά και ιδεολογικά στερεότυπα. Πιστεύω ότι η συνεργασία χωρίς προκαταλήψεις και η συνένωση δυνάμεων είναι βασική προϋπόθεση επιτυχίας, άλλωστε μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε τον τόπο μας, μαζί μπορούμε να εντοπίσουμε και να εξαλείψουμε προβλήματα, μαζί για ένα Δήμο για τον οποίο θα νιώθουμε περήφανοι. Μαζί μπορούμε περισσότερα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Διευκολύνσεις εκλογέων σε τροχοκάθισμα για άσκηση εκλογικού δικαιώματος
Στάση αναμονής τηρούν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι Λάρνακας
Επαφές για την επόμενη μέρα για λιμάνι και μαρίνα άρχισε ο Δήμος Λάρνακας
Ισραηλινός ΥΠΕΞ σε Ερντογάν: Δικτάτορας που δολοφονεί Κούρδους και κατέχει τη βόρεια Κύπρο
Ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για αφαίρεση σημαδούρων στον ποταμό Νάρβα
Αμάλθεια, Κυπριακό, διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν o Πρόεδρος και ο Εμίρης του Κατάρ
Η επέλαση της συντηρητικής Δεξιάς στην Ευρώπη και η «εποχή της μόνιμης κρίσης»
Οι ιδιαιτερότητες του Δήμου Λευκωσίας και ο ιδιαίτερος προεκλογικός της πρωτεύουσας
Πρωτοβουλία του Eύρου Λοϊζίδη για δημιουργία γηπέδου της Πάφος FC
Την ανάγκη για ενιαία προσέγγιση της ΕΕ στην ανθρωπιστική κρίση υπογράμμισε ο ΥΠΕΞ