Ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη Δημαρχία της Νότιας Λευκωσίας εξήγγειλε ο Μιχάλης Χατζήκυριακος

«Με την επερχόμενη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης βρισκόμαστε αντιμέτωποι με νέα δεδομένα και προκλήσεις. Η δημιουργία του νέου δήμου, Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη και ευκαιρία για ένα σύγχρονο, εύρωστο ευρωπαϊκό Δήμο. Ταπεινά και με αίσθημα ευθύνης υπέβαλα ενώπιον της κοινωνίας του νέου δήμου την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου, Μιχάλης Χατζήκυριακος.

Τονίζει ότι «η αγάπη μου για τον τόπο, οι γνώσεις μου, η εμπειρία που αποκόμισα από την συμμετοχή μου στα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ιδαλίου, η καθημερινή επικοινωνία μου με τους δημότες, αλλά και η τριβή μου στον ιδιωτικό τομέα, αποτελούν τα εχέγγυα για να δηλώσω παρών και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση».

Στους στόχους μου συμπεριλαμβάνονται η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, η ευημερία τους, η αναβάθμιση των χώρων πρασίνου και η κατασκευή νέων, η δημιουργία πάρκων ίσων ευκαιριών, οι καθαρές προσβάσιμες γειτονιές αλλά και η ευζωία των ζώων, αναφέρει περαιτέρω στην ανακοίνωσή του.

«Εξάλλου, προσβλέπω σε μια δημοτική διοίκηση η οποία θα λειτουργεί με διαφανείς διαδικασίες και ορθή οικονομική διαχείριση. Μια δημοτική διοίκηση στην οποία θα εφαρμόζονται δράσεις «έξυπνης πόλης» βάσει του πανευρωπαϊκού πρότυπου για τις σύγχρονες τεχνολογικά πόλεις αλλά και αξιοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων», προσθέτει.

«Με συνεχή και αμφίδρομη επικοινωνία με τους συμπολίτες μου θα εργαστώ μεθοδικά, κάθε μέρα και σε κάθε γειτονιά, για να συνδιαμορφώσουμε προτάσεις με γνώμονα το κοινό καλό. Όραμα μου είναι να μετατρέψουμε τον νέο Δήμο Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου σε ένα Δήμο στολίδι για την Κύπρο μας, προσφέροντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τα παιδιά μας», υπογραμμίζει ο κ. Χατζήκυριακος.

«Πορεύομαι με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αξίες που κληρονόμησα από τους γονείς και τους παππούδες μου αλλά και με επίγνωση της σκληρής δουλειάς που απαιτείται, και δηλώνω έτοιμος να εργαστώ με ζήλο, σεβασμό και ακεραιότητα για ισχυροποίηση και ανάδειξη της περιοχής μας. Θεωρώ ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρούν κομματικά και ιδεολογικά στερεότυπα. Πιστεύω ότι η συνεργασία χωρίς προκαταλήψεις και η συνένωση δυνάμεων είναι βασική προϋπόθεση επιτυχίας, άλλωστε μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε τον τόπο μας, μαζί μπορούμε να εντοπίσουμε και να εξαλείψουμε προβλήματα, μαζί για ένα Δήμο για τον οποίο θα νιώθουμε περήφανοι. Μαζί μπορούμε περισσότερα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Νέες έρευνες φυσικού αερίου στη αν. Μεσόγειο εξαγγέλλει ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας
Στη Λευκωσία την ερχόμενη βδομάδα τα συνέδρια της Διασποράς
Στο 22% στο τέλος Ιουνίου η υλοποίηση αναπτυξιακών δαπανών του προϋπολογισμού
Συνεχίζει στο ίδιο τέμπο ο Τατάρ-«Αν υπάρξει συμφωνία, το ψευδοκράτος θα είναι μέρος της λύσης ως κυρίαρχο τουρκικό κράτος»
Τηλεδιάσκεψη για τον Great Sea Interconnector με αίτημα Κομισιόν-Ζήτησε ενημέρωση
Eπίσκεψη εργασίας του υπουργού Εξωτερικών της Αρμενίας στην Κύπρο
Επανεξελέγη Ανώτατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ ο Σάββας Τσίβικος
Α. Δημητρίου: Να αξιοποιήσουμε την κινητικότητα που παρατηρείται
Ξεκαθαρίζει ο Χριστοδουλίδης για τερματικό-«Παρέμβαση αν ανακοινώναμε κάτι πριν την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»
Η απόφαση για τον Επίτροπο της Κύπρου θα καθοριστεί από το χαρτοφυλάκιο-Προστιθέμενη αξία αναζητά ο Πρόεδρος