Τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού του 50χρονου που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημα του

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 50χρονου, Σταύρου Σταύρου, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός στο όχημα του, σε περιοχή του Κόρνου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, η οποία διενεργήθηκε από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον Ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του επήλθε από επήλθε από πρόσφατο έμφραγμα επί παλαιού εδάφους επί στεφανιαίας και υπερτροφίας της καρδιάς.

Υπενθυμίζεται πως, γύρω στις 6:30 το πρωί, περαστικοί εντόπισαν τον 50χρονο, Σταύρο Σταύρου από τα Λύμπια, νεκρό πίσω από το τιμόνι του οχήματός του, στη διασταύρωση Πύργων-Κόρνου προς Κόρνο.

Το όχημα του 50χρονου είχε παρεκκλίνει της πορείας του και κατέληξε σε περίφραξη, ωστόσο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Απω Ανατολή-Μετασεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι
Χειροπέδες σε πέντε Ελληνοκύπριους στα κατεχόμενα για κατασκοπεία-Ενήμερες οι αρμόδιες κυπριακές υπηρεσίες
ΠτΔ για διευρυμένη: «Ο Γκουτέρες έκανε μεγάλες προσπάθειες προς την κατεύθυνση της τουρκικής πλευράς»
Σχολίασε την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα ο ΠτΔ-«Κάθε χρόνο γίνονται αυτά τα πανηγύρια της ντροπής»
Εισηγήθηκε ομάδα αλήθειας για αγνοούμενους στον Φιντάν ο Χριστοδουλίδης-«Η απάντηση ήταν αρνητική»
Θύματα του χάους στο Κυπριακό οι αγνοούμενοι-Η σύγχρονη αρχαία τραγωδία
Πρέσβεις Αιγύπτου, Ισραήλ και Παλαιστίνης εκφράζουν στήριξη σε δίκαιη λύση του Κυπριακού
ΒΙΝΤΕΟ: «Φτάνει. Yeter. Enough»-Συμπληρώνονται 51 χρόνια παράνομης τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο
Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή-Η μάχη με τις εξαρτήσεις και το έργο της Ψυχοθεραπευτικής Εστίας