ΒΙΝΤΕΟ: Μοντέλο πήγε τόπλες βόλτα τον σκύλο της, συνελήφθη και καταγγέλλει μεροληψία της αστυνομίας

Την έντονη διαμαρτυρία της για τη συμπεριφορά της αστυνομίας στο πρόσωπό της αφού την συνέβαλαν όταν έβγαλε τόπλες βόλτα τον σκύλο της εκφράζει το 37χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, Καρολίν Βέρνερ.

Μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας για τη σύλληψη και την δίωξη που της ασκήθηκε για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάιο, η Βέρνερ υποστηρίζει ότι υπάρχει μεροληψία σε βάρος των γυναικών.

«Δυστυχώς στη χώρα μου αν και το Σύνταγμα διασφαλίζει την ισότητα των φύλων, στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει. Δεν μπορώ να έχω την ίδια ελευθερία με τους άνδρες και νιώθω ότι είμαι καταπιεσμένη από το σύστημα και την περιοριστική ερμηνεία του νόμου. Αυτό που θα έπρεπε να είναι φυσιολογικό και για τα δύο φύλα καταλήγει σε άρνηση για το ένα από τα δύο με καταπιεστικό τρόπο» είπε χαρακτηριστικά στο βραζιλιάνικο G1.

Περιγράφοντας τι συνέβη τον Μάιο, το 37χρονο μοντέλο είπε ότι αποφάσισε να βγάλει τη μπλούζα της την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της έχοντας βγάλει βόλτα τον σκύλο της μετά από μια μέρα στην παραλία. Τότε λέει ότι την πλησίασαν αρκετοί αστυνομικοί, την έβαλαν σε ένα όχημα και την πήγαν σε αστυνομικό τμήμα όπου της έδωσαν μια μπλούζα.

«Με πήγαν στο τμήμα, με έριξαν σε ένα σκοτεινό κελί και πέρασαν τις χειροπέδες από το ταβάνι απαγορεύοντας μου να επικοινωνήσω με συγγενείς, φίλους και τον δικηγόρο μου. Πέρασα πάνω από μια ώρα σε αυτή την κατάσταση» είπε το μοντέλο από τη Βραζιλία.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το να είναι τόπλες σε δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με το άρθρο 233 του Ποινικού Κώδικα της Βραζιλίας η 37χρονη κατηγορείται για «άσεμνη σκηνή σε δημόσιο χώρο», κατηγορία που επισείει ποινή από τρία χρόνια μέχρι έναν χρόνο στη φυλακή.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και... δεν πήγε κανείς
Viral νονά στην Ελλάδα, έπιασαν φωτιά τα μαλλιά της-«Φοβόμουν την Ανάσταση και το έπαθα σε βάφτιση»
Ο πλουσιότερος YouTuber του κόσμου δηλώνει… άφραγκος-Ζήτησε δανεικά από τη μητέρα του για τον γάμο του
Η CIA «είδε» εξωγήινους στη Σελήνη, μυστική βάση με πύργους και ανθρωποειδή
Προφυλακτικό 200 ετών με «άτακτη» εικονογράφηση θα εκτεθεί σε ολλανδικό μουσείο
ΒΙΝΤΕΟ: Καμπίνα αεροπλάνου γέμισε καπνό μετά από έκρηξη power bank λίγο μετά την απογείωση
ΒΙΝΤΕΟ: Κύπριος στόλισε τρακτέρ , έφτιαξε μηχανισμό με ντουντούκες για να πάει σε γάμο και έγινε viral
BINTEO: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στην οροφή κτιρίου
ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο περιστατικό σε πτήση-Περιστέρια... επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο