Τη βιαιότητα της σύγκρουσης έδειξε η νεκροτομή στη σορό του 54χρονου Παντελή

Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 54χρονου, Παντελή Δημητρίου, που έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Κυριακής διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 54χρονου, από τον ιατροδικαστή, Νικόλα Χαραλάμπους και από τα ευρήματα, διαπιστώθηκε πως το θύμα έφερε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Την ίδια ώρα, λήφθηκαν περαιτέρω δείγματα, για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και τα ευρήματα αναμένεται να δώσουν περισσότερες απαντήσεις στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:30, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο άτυχος Παντελής, ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο, με ανατολική κατεύθυνση, μικρό εμπορικό αυτοκίνητο.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, πριν από την έξοδο Παρεκκλησιάς, κτύπησε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, παρέκκλινε προς τα αριστερά και αφού σύρθηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, ακινητοποιήθηκε στη λωρίδα ασφαλείας.

Από την πρόσκρουση στο κιγκλίδωμα, ο άτυχος οδηγός, που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, κατέληξε στην άσφαλτο, είπε και πρόσθεσε ότι διακομίστηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στα τραύματα του.

Δυο πρόσωπα που επέβαιναν στο προπορευόμενο όχημα δεν τραυματίστηκαν.

Οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής, είναι ότι αν ο 54χρονος έφερε ζώνη ασφαλείας ενδεχομένως να μην τραυματιζόταν θανάσιμα.

Δειτε Επισης

Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Πυρκαγιές σε ισόγειο οικίας και διαμέρισμα στη Λάρνακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική
Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές από οχήματα στη Λάρνακα