Εννιάχρονος περπάτησε 12 ώρες για να συγκεντρώνει χρήματα για νοσοκομείο Παίδων

Θαυμασμό προκαλεί η κίνηση ενός εννιάχρονου αγοριού από την Αγγλία. Ο Μπάρνεϊ Τόμας, από το Μπρίστολ, περπάτησε 12 ώρες, με σκόπο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να συγκεντρώσει χρήματα για το νοσοκομείο Παίδων.

Ο 9χρονος, μαζί με τον πατέρα του και τον νονό του, περπάτησαν στο κέντρο του Λονδίνου από τις 6:00 το απόγευμα της Παρασκευής έως τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, πέρασαν από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το London Eye, το Piccadilly Circus και την Tower Bridge.

Ο μικρός είπε ότι το πιο δύσκολο μέρος της πρόκλησης ήταν να κουραστούν από το περπάτημα τα πόδια του. Παράλληλα, ανέφερε ότι χάρηκε που μπόρεσε να συγκεντρώσει 1.700 λίρες για το Bristol Royal Hospital for Children.

«Αισθάνομαι κουρασμένος αλλά περήφανος που τα καταφέραμε. Είμαι χαρούμενος. Τα πόδια μου πονούσαν και ήταν λίγο κουραστικό, αλλά ήταν εντάξει», δήλωσε ο 9χρονος στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

agagalai

Το έκανε για τέταρτη φορά

Η «πορεία» ήταν το τέταρτο εγχείρημα του Μπάρνεϊ Τόμας για συγκέντρωση χρημάτων για το νοσοκομείο και τα συναφή φιλανθρωπικά ιδρύματα, καθώς ο 9χρονος γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά του.

Μόλις 11 μηνών υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και συνέχισε να προσφέρει στο νοσοκομείο με τις φιλανθρωπικές του προσπάθειες.

O πατέρας του Μπάρνεϊ, μιλώντας επίσης στο PA, δήλωσε ότι ο γιος του αποκοιμήθηκε μέσα σε «περίπου 30 δευτερόλεπτα» αφότου κάθισε στο τρένο της επιστροφής για το σπίτι.

«Όταν επιστρέψαμε στο Πάντινγκτον είδα ότι ήμασταν πολύ κοντά στο στόχο των 1.500 λιρών, όταν επιστρέψαμε στο Μπρίστολ το είχαμε πετύχει και συγκινήθηκα», ανέφερε ο κ. Τόμας και σημείωσε ότι ο γιος του ήταν πολύ άρρωστος όταν ήταν μικρός. «Κάνουμε κάθε χρόνο την πορεία, είναι κάτι που πάντα περιμένουμε με ανυπομονησία», κατέληξε.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

«Τίποτα δεν είναι αρκετό για τους τρελούς της Αριστεράς»-Ζητά δημοσιοποίηση του φακέλου Έπσταϊν ο Τραμπ
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον δεκαεννέα τραυματίες σε σόου πυροτεχνημάτων στη Γερμανία
Προειδοποιούν οι ΗΠΑ-«Στόχος τρομοκρατών μπορεί να γίνουν όσοι υπηρέτησαν σε Ιράκ ή Συρία»
Γιαγιά γκάνγκστερ και η συμμορία της καταδικάστηκαν για διακίνηση ναρκωτικών αξίας 92,3 εκατ. ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε τις αισθήσεις του ο οδηγός που έπεσε σε πλήθος στο Λος Άντζελες
Τουλάχιστον 940 νεκροί από τη βία στη νότια Συρία
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Λος Άντζελες-Τουλάχιστον 30 τραυματίες, οι τρεις κρίσιμα
Αγκαλιά 30 εκ. λιρών-Πόσα θα κληθεί να πληρώσει ο διευθύνων της Astronomer σε περίπτωση διαζυγίου