Με ένα βίντεο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Αντιδημαρχία Λευκωσίας ο Χρύσανθος Φάκας

Μέσω ενός βίντεο αποφάσισε να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για την Αντιδημαρχία Λευκωσίας ο Χρύσανθος Φάκας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατελεί δημοτικός σύμβουλος.

Στην ανακοίνωσή του, ανέφερε πως «η Λευκωσία που διεκδικώ είναι μια πόλη ανθρώπινη και λειτουργική. Ένας πόλος έλξης επισκεπτών και νέων επενδύσεων. Έτσι προστάζουν η ιστορία και η θέληση των κατοίκων της. Τα τελευταία χρόνια μαζί εργαστήκαμε για την αναγέννηση της πόλης μας. Διεκδικήσαμε, τολμήσαμε και υλοποιήσαμε έργα ουσίας. Αυτό που σταδιακά χτίζεται μας δικαιώνει. Εκσυγχρονίζουμε το εμπορικό αστικό κέντρο και συνεχίζουμε την ανάπλαση της εντός των τειχών Λευκωσίας. Ενισχύουμε την προσβασιμότητα και την συνδεσιμότητα του κέντρου με όλες τις οικιστικές περιοχές, μέσω ποδηλατόδρομων και πεζοδρομίων, δημιουργώντας μια πόλη ανθεκτική στην κλιματική κρίση».

Ο κ. Φάκας επεσήμανε πως «η αναζωογόνηση όλης της πράσινης γραμμής αποτελεί πάντα προτεραιότητα μας, δουλεύοντας την ίδια στιγμή και για την πολυπόθητη επανένωση της πόλης μας. Η συνένωση Λευκωσίας, Αγλαντζιάς, Αγίου Δομετίου και Έγκωμης αποτελεί μία χρυσή ευκαιρία για όλους μας. Οραματίζομαι έναν λαμπρό μητροπολιτικό Δήμο, αξιοποιώντας τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα των σπουδαίων αυτών περιοχών με κοινό σχεδιασμό και ενιαία ανάπτυξη».

Στην ανακοίνωσή του, ο Χρύσανθος Φάκας σημείωσε ότι «αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, Εργάστηκα με αφοσίωση και αγάπη για την Λευκωσία μας. Στα εύκολα και στα δύσκολα ήμουν παρών. Βρισκόμουνα και θα βρίσκομαι πάντα κοντά στους συνδημότες μου. Τώρα, σας ζητώ να κάνουμε μαζί το επόμενο μεγάλο και σταθερό βήμα, ενισχύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λευκωσίας, συνεχίζοντας αυτό που μαζί ξεκινήσαμε, ώστε η πρωτεύουσα μας να εδραιώσει τη θέση που της αξίζει στην σύγχρονη ιστορία».

Καταλήγοντας, ο κ. Φάκας υπογράμμισε ότι «σήμερα, διεκδικώ να υπηρετήσω την πόλη μας από την θέση του εκλελεγμενου Αντιδημάρχου Λευκωσίας και σας καλώ συνοδοιπόρους μου σε αυτόν τον αγώνα. Η Λευκωσία μας πάνω από όλα».

Δειτε Επισης

Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα
Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις Χριστοδουλίδη για αντικατάσταση Οδυσσέα
Κρίσιμο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για την ηλεκτρική διασύνδεση