Εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία το διαμέρισμα Λακατάμιας, Τσερίου, Ανθούπολης ο Λούκας Ελευθερίου

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του διαμερίσματος Λακατάμιας, Τσερίου Ανθούπολης, εξήγγειλε ο Λούκας Ελευθερίου, ο οποίος απευθυνόμενος στους δημότες, υπέδειξε πως η ευημερία και υγεία όλων των κατοίκων είναι αδιαπραγμάτευτη.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, ο κ. Ελευθερίου σημείωσε πως «η προοπτική ανάπτυξης του δήμου μας είναι τεράστια. Χρειάζεται σχεδιασμός και προγραμματισμός για να μπορέσει ο δήμος μας να περάσει σε νεα τροχιά εξέλιξης και ανάπτυξης. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο δήμο που να υπηρετεί τον πολίτη. Πρωταρχικός στόχος είναι να καταστεί ο νέος δήμος σύγχρονος και ευρωπαϊκός».

Συνεχίζοντας, ο κ. Ελευθερίου επεσήμανε πως «με την στήριξη σας μπορούμε να δημιουργήσουμε μια «έξυπνη» πόλη με κύριους άξονες την παιδεία , τον πολιτισμό, την πράσινη ανάπτυξη και την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Ταυτόχρονα, επιθυμία δική σας αλλά και δική μου, είναι να περάσουμε σε νέα εποχή, μια εποχή όπου θα εργαστούμε όλοι για να διαφυλάξουμε την ομαλή λειτουργία και να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο των δημοτών. Η ευημερία και υγεία όλων των κατοίκων του δήμου είναι αδιαπραγμάτευτη».

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως «προτεραιότητα είναι να δημιουργήσουμε μαζί ένα δήμο φιλικό και ευεργετικό προς το περιβάλλον, ένα δήμο που θα σέβεται τους δημότες του, ένα δήμο να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Σ’ αυτήν λοιπόν την προσπάθεια, χρειάζομαι την βοήθεια σας, σας θέλω δίπλα μου, μαζί μου, για να καταφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερα. Με αυτά τα λίγα επιθυμώ να σας ενημερώσω επίσημα για την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου, για τη θέση του Δημάρχου στον νεοσύστατο δήμο μας».

Καταλήγοντας, ο Λουκάς Ελευθερίου σημείωσε πως «ζητώ την στήριξη αλλά και την κριτική σας, θέλω να ακούσω τις εισηγήσεις σας . Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κάποιες από τις προτάσεις μου. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλους».

Δειτε Επισης

Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα
Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις Χριστοδουλίδη για αντικατάσταση Οδυσσέα
Κρίσιμο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για την ηλεκτρική διασύνδεση