Παραδόθηκαν 450 Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης από τον Δήμο Λεμεσού

Στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού και στην παρουσία του Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων, παραδόθηκαν σήμερα 450 «Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης», τα οποία πέραν από τα είδη πρώτης ανάγκης, περιείχαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, είναι η 12 συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, που ετοίμασε και παρέδωσε 450 «Χριστουγεννιάτικα πακέτα Αγάπης» για συμπολίτες μας που έχουν επηρεαστεί από τις αλλεπάλληλες κρίσεις των τελευταίων ετών.

Τα «Χριστουγεννιάτικα πακέτα Αγάπης», προστίθεται, ήταν χορηγίες και δωρεές εταιρειών, σωματείων, σχολείων και οργανωμένων συνόλων της πόλης.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης έστειλε, το πρωί, μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, σημειώνοντας πως «όσα και όποια έργα κι αν κάνει ένας Δήμος, αν δεν διασφαλίσει συνθήκες κοινωνικής συνοχής δεν έχει κάνει τίποτα».

«Όσο υπάρχει αυτή η ανάγκη εμείς θα στεκόμαστε αλληλέγγυοι για να μην μείνει καμιά οικογένεια χωρίς την χαρά των Χριστουγέννων. Ζούμε σε μια πόλη που την χαρακτηρίζει η αγάπη, η συμπαράσταση του ενός προς τους άλλους», συμπλήρωσε.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού, Αθηνά Σπύρου, δήλωσε πως η Λεμεσός είναι η πόλη της αγάπης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης και πως «το Κοινωνικό Παντοπωλείο και ο Δήμος Λεμεσού βρίσκονται πάντα δίπλα στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη».

Δειτε Επισης

Κλήρωση Τζόκερ-Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 17 εκατ. ευρώ
Ψηφίστηκε νόμος για μεγαλύτερη διαφάνεια στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης
Ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας την Κυριακή στην περιοχή Μονής λόγω έργων
Στις τοπικές αρχές η αρμοδιότητα για επικίνδυνες οικοδομές μέχρι 31 Μαρτίου
Συνέχιση επιδοτήσεων για αδύναμους και πάταξη αισχροκέρδειας ζητεί η Ένωση Καταναλωτών
Θα φωταγωγηθεί με χρυσό χρώμα για τον παιδικό καρκίνο η Βουλή
Συμβουλές Δήμου Λεμεσού προς δημότες ενόψει βροχοπτώσεων
Υπέρ επιμήκυνσης πληρωμής εξωδίκων και αύξησης ορίου βαθμών ποινής ο Βαφεάδης
Στη Νομική Υπηρεσία το επόμενο διάστημα το νομοσχέδιο για τα ασθενοφόρα
Παράταση μεταφοράς ευθύνης ελέγχου επικίνδυνων οικοδομών σε ΕΟΑ ως Μάρτιο 2025