Πέταξε εννιάχρονο στη φωτιά γιατί πίστευε πως τον είχε κυριεύσει δαίμονας-Κατάφερε να διαφύγει με εγκαύματα

Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε ο 39χρονος Ρίτσαρντ Χαμ στη Φλόριντα των ΗΠΑ αφού τους επιτέθηκε όταν εκείνοι πήγαν στο σπίτι του για έλεγχο μετά από ειδοποίηση για φωτιά.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο Χαμ λίγο πριν την άφιξή τους είχε προσπαθήσει να κάψει ζωντανό τον 9χρονο γιο της συντρόφου του επειδή, κατά πληροφορίες πίστευε ότι το παιδί «το είχε κυριεύσει δαίμονας».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στις 4 το απόγευμα της Τρίτης (τοπική ώρα) στο σπίτι που έμεναν ο Χαμ με την σύντροφό του, τους βρήκαν να καίνε τα πράγματα του 9χρονου.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν δει νωρίτερα τον 39χρονο Χαμ να πετάει στη φωτιά το παιδί και να του ρίχνει από πάνω του μια φλεγόμενη κουβέρτα. Ευτυχώς το παιδί κατάφερε να διαφύγει μόνο με ελαφρά εγκαύματα.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον Χαμ να παραδοθεί αλλά αυτός όχι μόνο αρνήθηκε αλλά φέρεται να τους επιτέθηκε με μια μεταλλική ράβδο. Αρχικά οι αστυνομικοί του έριξαν με taser αλλά ο 39χρονος όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά χτύπησε έναν εκ των αστυνομικών στο κεφάλι με συνάδελφό του να ανοίγει πυρ και να τον τραυματίζει θανάσιμα.

Ο 9χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε να κάνει μπάνιο 10 ημέρες ενώ δεν είχε φάει τίποτα τις τελευταίες 24 ώρες πριν το επεισόδιο. Όπως φέρεται να κατήγγειλε τόσο ο Χαμ όσο και η μητέρα του κάνουν συχνά χρήση ναρκωτικών με τον 39χρονο να τον απειλεί με μαχαίρι με το οποίο του είχε πει ότι είχε σκοτώσει κάποιον άνθρωπο.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε εγκληματικό παρελθόν καθώς, μεταξύ άλλων, είχε καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες και κατοχή ναρκωτικών σε Αρκάνσας, Νότια Καρολίνα και Τζόρτζια.

florintta-39xronos

*O 39χρονος που έριξε στη φωτιά τον 9χρονο

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ε/κ και Τ/κ οργανώσεις κάνουν έκκληση στους ηγέτες να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων στη Γενεύη
Το Κρεμλίνο βλέπει με συμπάθεια την έκκληση Τραμπ για Ουκρανούς στρατιωτικούς
Ο Ζελένσκι βλέπει μια καλή ευκαιρία τερματισμού του πολέμου με τη Ρωσία
Συνάντηση εργασίας Μακρόν-Σολτς την Τρίτη στο Βερολίνο
Ενωμένη η G7 απειλεί τη Ρωσία με κυρώσεις εάν δεν αποδεχθεί την εκεχειρία
ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένη επιβάτιδα προκάλεσε πανικό σε πτήση-Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα
To Ευρωκοινοβούλιο αναστέλλει την πρόσβαση σε εκπροσώπους της Huawei στις εγκαταστάσεις του
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λασιθίου
Σε κώμα φωτογράφος κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην Αργεντινή(pics)
Ο Τραμπ μίλησε με Πούτιν-Υπάρχει καλή πιθανότητα να τελειώσει ο πόλεμος