Νέο σοκαριστικό βίντεο με φοιτητές στη Πράγα-Πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο φαίνονται φοιτητές να πηδούν από παράθυρο για να σωθούν από τον David Kozak, τον δράστη της αιματηρής επίθεσης. Οι φοιτητές στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν, αφού κρεμάστηκαν, πήδηξαν από το παράθυρο και έφτασαν στον κάτω όροφο.

Mια κοπέλα δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της στο περβάζι και έπεσε στο κενό, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Περισσότεροι από 15 άνθρωποι είναι νεκροί μετά τους πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο στο κέντρο της Πράγας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της αστυνομίας της Τσεχίας. Οι τραυματίες είναι στους 24.

Ο ένοπλος ήταν φοιτητής στη Φιλοσοφική Σχολή στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα.

Σε μια συγκλονιστική φωτογραφία, φαίνονται φοιτητές του ιδρύματος να προσπαθούν να καλυφθούν από τον δράστη, ισορροπώντας πάνω σε ένα πεζούλι στην κορυφή του κτιρίου.

foitites_tsexia

Στις φωτογραφίες διακρίνεται ο δράστης πριν την εξουδετέρωσή του:

233

234

Πηγή: In

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Πράγα, είχε προαναγγείλει την επίθεση ο δράστης-«Πάντα ήθελα να σκοτώνω»

Δειτε Επισης

Αποζημίωση σε ομοφυλόφιλο άνδρα μετά από «εξορκισμό» για «μεταστροφή» στην Αγγλικανική Εκκλησία
Επιστρέφει στην Πομπηία ρωμαϊκό ψηφιδωτό ερωτικού περιεχομένου που είχαν κλέψει οι ναζί
Ζήτησε από τον Ζελένσκι να μην βάλει στο στόχαστρο τη Μόσχα ο Τραμπ
Ποινή φυλάκισης με αναστολή επέβαλε η Σρι Λανκα σε τρανς τουρίστρια που περιφερόταν γυμνόστηθη
Μπλόκο στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά Ρωσίας στο ΣΕΥ μετά από βέτο της Σλοβακίας
Η Βρετανία δέχτηκε μυστικά χιλιάδες Αφγανούς έπειτα από μαζική διαρροή δεδομένων το 2022
Κυρώσεις ΕΕ σε πρόσωπα από Ρωσία και Ιράν για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Υποσιτισμένο ένα στα δέκα παιδιά που εξετάζεται στη Γάζα
Ψάχνουν τα ιατρικά αρχεία του πιλότου της Air India-Οι φήμες για κατάθλιψη και άλλα ψυχικά προβλήματα