Φωτιά σε σκάφη στην Μαρίνα Λάρνακας-Στο σημείο Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δύο μικρά σκάφη, που βρίσκονται στη μαρίνα Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο μικρά σκάφη στα οποία ξέσπασε γύρω στις 12 το μεσημέρι φωτιά, έχουν ήδη ρυμουλκυθεί μακριά από τα άλλα, ούτως ώστε να μην επεκταθεί η πυρκαγιά. Από τη φωτιά δεν υπάρχει οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Εξάλλου, σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ, ο Ανδρέας Κεττής, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι «ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε σκάφη που βρίσκονταν στη μαρίνα Λάρνακας».

Δειτε Επισης

Είδε Ολγκίν ο Κόστα και εξέφρασε την πλήρη στήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες λύσης
Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»
Συγκάλεσαν επίσημα την νέα πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη για τις 16 και 17 Ιουλίου
Τέταρτη σύλληψη 14χρονου για την επίθεση και ληστεία εναντίον ζεύγους σε παραλία στην Πάφο
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Εκλέγηκε το νέο Πολιτικό Γραφείο και η νέα Κεντρική Γραμματέα του ΑΚΕΛ
Συνεχίζονται οι απάτες για δήθεν παραδώσεις ταχυδρομικών πακέτων
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Ένοχος για ανθρωποκτονία ο οδηγός του τετραπλού θανατηφόρου στη Λεμεσό