Από διατομή θωρακικής αορτής ο θάνατος του 28χρονου Λάμπρου

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 28χρονου Λάμπρου Ανδρέου, που έχασε την ζωή του μετά από πτώση οχήματος σε χαράδρα στην περιοχή του Πωμού, το πρωί της Τετάρτης, όπου είχε μεταβεί για κυνήγι.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο θάνατος του άτυχου 28χρονου επήλθε από διατομή θωρακικής αορτής.

Υπενθυμίζεται πως, η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 6:30 το πρωί της Δευτέρας όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονος και στο οποίο επέβαιναν οι δύο 28χρονοι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και να προσκρούσει σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση, ο 28χρονος Ανδρέου εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος. Ο 33χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 28χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Ο άτυχος 28χρονος καταλείπει παιδάκι τριών ετών.

Δειτε Επισης

Έργα για επίλυση των προβλημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-«Έχουν παγιδευτεί σκάφη μέσα»
Ο Τραμπ διαψεύδει συνομιλίες με Ιράν για… ακίνδυνο πυρηνικό πρόγραμμα-«Ποιος λεχρίτης λέει ότι θα τους δώσω 30 δις»
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα καθόταν σε καρέκλα στη μέση του αυτοκινητόδρομου και με όπλο απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της
Ο Μητσοτάκης αποφασίζει τις επόμενες κινήσεις και τους αντικαταστάτες μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Για «μαξιμαλιστικές διεκδικήσεις» Ελλάδας-Κύπρου κάνει λόγο η Τουρκία με φόντο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Ο Τραμπ κάνει λόγο για πιθανή εκεχειρία στη Γάζα μέσα στην επόμενη εβδομάδα
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 31χρονο επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τα χρήματα του
ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί έσωσαν βρέφος μέσα από όχημα που έβραζε στους 43 βαθμούς στην Καλιφόρνια
Καταδικάζει τις δηλώσεις Τραμπ για Χαμενεΐ το Ιράν-«Ασεβείς και απαράδεκτες»
Τραγωδία στην Αίγυπτο-Φορτηγό συγκρούστηκε με μικρό λεωφορείο, νεκρές 18 εργάτριες (pics)