Συνεχίζονται οι φιλανθρωπικές δράσεις ενόψει εορτών

Οι πράξεις αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς συνεχίζονται μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις εταιρειών, φορέων και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Συγκεκριμένα, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών και τις 14 ομάδες Α’ Κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος, η στήριξη στην πρωτοβουλία «νερό και χΡώμα» της Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη, προς ενίσχυση προγραμμάτων για παιδιά με ανάγκες. Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία των 7 από τις 14 φανέλες των ομάδων Α΄ Κατηγορίας μαζί με τις ζωγραφισμένες καρδιές και αυτή την εβδομάδα τρέχουν οι δημοπρασίες των άλλων 7 ομάδων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το φιλανθρωπικό σωματείο «Charity Idols», οι φίλαθλοι μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου 2023, την υπογεγραμμένη φανέλα του κάθε ποδοσφαιριστή μαζί με τη μοναδική καρδιά που ζωγράφισε, στη διαδικτυακή πλατφόρμα www.charityidols.com ενισχύοντας το έργο των παιδικών προγραμμάτων του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του παιδιού «Το Άλμα», τα «Μοναδικά Χαμόγελα» και το Ίδρυμα «Κιβωτός». Τρέχει επίσης δημοπρασία (επίσης μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου) μιας συλλεκτικής παιδικής στολής της Λίβερπουλ από το 1982/1983, τοποθετημένη σε κάδρο. Τα έσοδα από αυτή τη δημοπρασία θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Παράλληλα, η εταιρεία VTT Vasiliko Ltd (VTTV) αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι ανταποκρίθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά θετικά στο αίτημα του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί για κάλυψη μέρους των εξόδων του προγράμματος σίτισης των μαθητών, προσφέροντας για τον σκοπό αυτό €10.000 ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως ολοήμερο σχολείο για τη διευκόλυνση των γονέων. Επιπρόσθετα, η VTTV προσέφερε στο Νηπιαγωγείο Καλαβασού το ποσό των €2.000 για την αγορά καινούργιου φωτοτυπικού μηχανήματος.

Επιπλέον, για φέτος, η VTTV προσφέρει το χριστουγεννιάτικο κουπόνι στους κατοίκους του Μαρί. Αυτή η κίνηση αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας προς την τοπική κοινότητα και την επιθυμία της να συμβάλει στην ευημερία των κατοίκων. 

Επιπρόσθετα, για ακόμη μια χρονιά τα Public μοιράζονται τη μαγεία των Χριστουγέννων και εκφράζουν την γενναιοδωρία τους, χαρίζοντας σε μαθητές της Α’ τάξης Δημοτικού σχολείου Λευκωσίας παιδικά βιβλία, καθώς και διάφορα είδη χειροτεχνίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Άγιος Βασίλης αφού έκανε στάση στα Public, επισκέφθηκε το σχολείο για να μοιράσει τα δώρα, σκορπίζοντας ενθουσιασμό και απέραντη χαρά στους μικρούς μαθητές.

Αναφερόμενος στη δωρεά, o Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Director των Public Κύπρου δήλωσε ότι «για εμάς στα Public, τα Χριστούγεννα είναι η πιο φωτεινή περίοδος του χρόνου, όχι μόνο γιατί δημιουργούμε ξεχωριστές εμπειρίες αγορών για τους πελάτες μας, αλλά κυρίως γιατί μας δίνεται η αφορμή να κάνουμε μικρές ή μεγάλες πράξεις προσφοράς».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ζητούν ενημέρωση για διαχείριση του email οι οργανωμένοι γονείς Δημοτικής-Δεν ήταν ενιαία η αντίδραση
Υποτροφίες σε Κύπριους φοιτητές νομικής Οξφόρδης από Harris Kyriakides Foundation
Με οδηγίες Μιχαηλίδου ενισχύεται το σχέδιο δράσης για απειλές και κρίσεις στα σχολεία
Θέμα της Κυβέρνησης η αξιοποίηση της Κρατικής Έκθεσης-Δεν φέρει ένσταση ο Δήμος να γίνει μόνο πάρκο
«Κανένας δεν ξεχνά, κανένας δεν ξεχνιέται»-Η Ευρυδίκη τραγουδά για τους ήρωες του 1974 και 1963/64
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ψηφιακού Μουσείου στην Παλαιά Αρχιεπισκοπή
Πλήρες μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγειών Πόλεων ο Δήμος Λεμεσού
Συστηματικούς ελέγχους στα θέματα υγείας εισηγείται μέσω μανιφέστου το CIF
Έπεσαν οι τιμές των καυσίμων, έρχεται νέα ανάσα για τους καταναλωτές-Το παράδοξο με αμόλυβδη 95 και 98
Επέκταση Εθνικής Στρατηγικής για ορεινά και νέα στεγαστικά σχέδια ανακοινώνονται εντός ημερών