Νέα άφιξη 54 παράτυπων μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ο ένας

Συναγερμός σήμανε στην Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν εντοπίστηκε από τα ραντάρ σκάφος, στο οποίο επέβαιναν παράτυποι μετανάστες.

Στο σημείο έσπευσαν τρία σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, όπου ανακόπηκε η ξύλινη βάρκα στα 7 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Η βάρκα ήταν υπερφορτωμένη και διαπιστώθηκε ότι σε αυτήν επέβαιναν 54 παράτυποι μετανάστες από την Συρία. Συγκεκριμένα, στην βάρκα επέβαιναν 38 άνδρες, τρεις γυναίκες και 13 παιδιά, εφτά εκ των οποίων είναι ασυνόδευτα.

Οι παράτυποι μετανάστες επιβιβάστηκαν στα σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο Golden Coast στο Παραλίμνι, όπου έγινε η καταγραφή των στοιχείων τους.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη μετανάστη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ οι υπόλοιποι 53 παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.  

Δειτε Επισης

Όχημα ανατράπηκε μετά από τροχαίο στο Τσέρι-Εγκλωβίστηκε ο οδηγός, επενέβη η Πυροσβεστική
Παγιδεύτηκαν στα βράχια στο Κάβο Γκρέκο δύο άτομα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Δολοφονία 63χρονου Κύπριου στην Αγγλία μετά από καυγά έξω από pub-Συνελήφθη 42χρονος
Τίθενται σε λειτουργία δύο κάμερες φωτοεπισήμανσης στο σημείο που σημειώθηκε το τετραπλό θανατηφόρο
Άρχισε η έκδοση της εκσυγχρονισμένης κάρτας φιλάθλου για νέους χρήστες-Βήμα βήμα όλη η διαδικασία
Τρίτη σύλληψη για αρπαγή ανήλικου και ληστεία έξω από περίπτερο στη Λεμεσό
Πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω τροχαίου
Στους δρόμους σήμερα η Αστυνομία-Εμφανής η παρουσία της και σε χώρους συνάθροισης
Κατολίσθηση πετρών σε δρόμους στα ορεινά επηρεάζουν την κυκλοφορία-Προσοχή συνιστά η Αστυνομία
Με μαχαίρια πήγε στην καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού 30χρονος-Εξύβρισε αστυνομικούς