Στο κελί για επτά χρόνια 22χρονος που πιάστηκε με δέκα κιλά κάνναβη

Ποινή φυλάκισης 7 ετών επέβαλε χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στην Λάρνακα, σε νεαρό 22 ετών για υπόθεση που αφορά κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, στις 7 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ είχαν εντοπίσει όχημα να κινείται σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας. Αφού έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθεια του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε σε χωράφι. Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο του και τρέχοντας κατάφερε να διαφύγει.

Κατά την έρευνα, που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, 20 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 10 κιλών και 341 γραμμαρίων.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι οδηγός του οχήματος ήταν 22χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου είχε συλληφθεί και είχε τεθεί υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ