Αυτές αναλαμβάνουν τα ηνία της ΓΟΔΗΚ και της ΝΕΔΗΚ

Ολοκληρώθηκαν οι δυο ξεχωριστές παγκύπριες εκλογικές διαδικασίες, για τις Προεδρίες της Γυναικείας Οργάνωσης του Δημοκρατικού Κόμματος και της Νεολαίας του ΔΗΚΟ.

Νέα Πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ εξελέγη η Έλενα Παπαδοπούλου με ποσοστό 51,69% έναντι της ανθυποψήφιας της, Μαρίας Συκοπετρίτου-Πιερή η οποία εξασφάλισε ποσοστό της τάξης του 48,31%.

Νέα Πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ εξελέγη η Αντωνία Φράγκου με ποσοστό 75,27% έναντι του ανθυποψηφίου της, Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 24,73%.

Το Δημοκρατικό Κόμμα εύχεται θερμά συγχαρητήρια στις νέες Προέδρους της ΓΟΔΗΚ και της ΝΕΔΗΚ, Έλενα Παπαδόπουλου και Αντωνία Φράγκου αντίστοιχα.

Το ΔΗΚΟ συγχαίρει επίσης για τον εκλογικό της αγώνα αλλά και για την πολυετή προσφορά της, την απερχόμενη Πρόεδρο της ΓΟΔΗΚ Μαρία Συκοπετρίτου-Πιερή ως επίσης και τον Ανδρέα Γεωργίου για την εκλογική μάχη που έδωσε.

Δειτε Επισης

Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει η Λοττίδη την καθυστέρηση υποβολής αστυνομικής έκθεσης για θανατηφόρο του 2022
Το Σάββατο η κηδεία του 12χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλευόταν με γρίπη Β΄
Αυτές είναι οι νέες μεταθέσεις στην Αστυνομία-Ράβε ξήλωνε η ΑΔΕ Λεμεσού, νέοι επικεφαλής σε ΤΑΕ, ΥΚΑΝ και Εγκληματολογικό
Συνεννοήθηκε με Τ/κ αρχηγούς κομμάτων ο Τατάρ τρεις μέρες πριν τη Γενεύη
Επίθεση από σκύλο δέχθηκε γυναίκα στη Λεμεσό-Υπέστη κάταγμα στο χέρι
Αεροπλάνο γέμισε καπνούς λίγα λεπτά μετά την απογείωση-Επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Καταγγελίες του Hope For Children-Κόπηκαν επιδόματα παιδιών για να καλυφθούν οφειλές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Ζήτησε ενημέρωση για το θάνατο του 12χρονου ο Δαμιανός-Θα μεταφερόταν το πρωί στο Ισραήλ αλλά δεν πρόλαβε
Πότε αλλάζει η ώρα-Γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
Από τον ΚΟΑ η εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή»