Χειροπέδες σε ακόμη τέσσερις ανήλικους για την φωτιά σε σχολείο στη Λευκωσία

Στο πλαίσιο διερεύνησης του εμπρησμό στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στην περιοχή του Στροβόλου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη βάσει δικαστικών ενταλμάτων, άλλων τεσσάρων ανήλικών προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί του Σαββάτου οι Αρχές, είχαν προχωρήσει στη σύλληψη τριών ανήλικων προσώπων που τέθηκαν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για φωτιά στο σχολείο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για κατάσβεση της φωτιάς. Από τη φωτιά, προκλήθηκαν ζημιές σε αριθμό αιθουσών, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις πού έγιναν, διαπιστώθηκαν επίσης, ζημιές σε τζάμια, πιθανόν από ρίψη πετρών.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, συνελήφθησαν αρχικά τρία ανήλικα πρόσωπα, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα τετραήμερης κράτησης τους. Το βράδυ συνελήφθησαν άλλα τέσσερα πρόσωπα που τέθηκαν επίσης υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες σε κατάστημα στη Λευκωσία και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους
Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Βασίλη από τη Λευκωσία (pic)
Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους
Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος
Οδηγός και ένα παιδί εγκλωβίστηκαν σε όχημα μετά από τροχαίο-Επενέβη η Πυροσβεστική