Μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και έκλεψε κινητό και λεφτά-Τον κάρφωσε η τεχνολογία

Χειροπέδες σε 43χρονο, ο οποίος μπούκαρε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, έκλεψε κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι και έγγραφα που ανήκαν σε τουρίστα, πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό. Σύμμαχος των Αρχών για εντοπισμό του ήταν η τεχνολογία, που κάρφωσε το σημείο που βρισκόταν, μέσω από το κινητό τηλέφωνο του τουρίστα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης, 29χρονος τουρίστας που διέμενε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Άγιο Τύχωνα, κατήγγειλε ότι άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο, έκλεψαν το κινητό, το πορτοφόλι, με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και άλλα έγγραφα. Λίγη ώρα, αργότερα, ο 29χρονος επικοινώνησε ξανά με την Αστυνομία και την ενημέρωσε ότι χρησιμοποιήθηκε η κάρτα του σε συγκεκριμένα υποστατικά στη Λεμεσό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης εισήλθε στο δωμάτιο, παραβιάζοντας ξύλινη πόρτα, η οποία δεν ήταν πλήρως κλειστή.

Στη συνέχεια, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο νεαρός επικοινώνησε με την Αστυνομία και τους ενημέρωσε πως εντοπίστηκε το σήμα του κινητού τηλεφώνου του. Μέλη της Αστυνομίας με τον παραπονούμενο, μετέβησαν στην περιοχή που εντοπίστηκε το σήμα. Στο σημείο κλήθηκαν κι άλλα μέλη της Αστυνομίας, που εντόπισαν σταματημένο όχημα, έξω από το οποίο στέκονταν δύο άνδρες και μέσα καθόταν μία γυναίκα.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε στα τρία πρόσωπα, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ένα κάτοικο Λεμεσού και δύο αλλοδαπούς, ενώ το όχημα διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί κλοπιμαίο και το οδηγούσε 43χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μια βαλίτσα, που περιείχε 15 πακέτα τσιγάρων, δυο κινητά τηλέφωνα, ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό 1800 δολαρίων Αμερικής, 145 στερλίνες, 80 ευρώ, ως επίσης η ταυτότητα, η άδεια οδήγησης και αριθμός τραπεζικών και άλλων καρτών του παραπονούμενου.

Τόσο ο 43χρονος, όσο και τα άλλα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, για ανάκριση. Στο ΤΑΕ κλήθηκε και ο 29χρονος, ο οποίος αναγνώρισε τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 43χρονου ως δικά του.

Ο ύποπτος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής και της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ ανακρινόμενος αρνήθηκε ενοχή και έδωσε διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση, ως επίσης και για την κλοπή του οχήματος.

Τα δυο πρόσωπα που εντοπίστηκαν μαζί του στη σκηνή ανακρίθηκαν και, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους, αφέθηκαν ελεύθερα.

Δειτε Επισης

Τι θέλουν οι φιλοπαλαιστίνιοι φοιτητές που διαδηλώνουν στα αμερικανικά πανεπιστήμια
Στάθηκε στη σύναξη για φαγητό μετά την ενέδρα στο «Δημητρούι» το Εφετείο-Το σκεπτικό της απόφασης
Αποκαλάμες, μπάλες σανού και ξηρά χόρτα κάηκαν από πυρκαγιά στην Τερσεφάνου
Στο Κακουργιοδικείο οδηγούνται τρία πρόσωπα για εμπρησμό δύο οχημάτων στην Τσάδα
Νεκρός 79χρονος Ελληνοκύπριος στο τροχαίο που σημειώθηκε στα κατεχόμενα
Κατασχέθηκαν 800 περίπου κιλά κρέας κατόπιν ελέγχων από Κτηνιατρικές Υπηρεσίες
Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα-Ελληνοκύπριοι συγκρούστηκαν με τουριστικό λεωφορείο
Πώς θα κατανεμηθεί η ευρωπαϊκή βοήθεια στον Λίβανο-Στη διαχείριση του συριακού το μεγαλύτερο μέρος
Καταγγέλθηκε 11 φορές για λαθροθηρία και αναζητείται ξανά-Άρπαξε το όπλο και έτρεχε στα κατεχόμενα
ΒΙΝΤΕΟ: Πεδίο μάχης το UCLA-Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών