Οι τιμές των ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς-Όσα περιλαμβάνουν τα πακέτα ξενοδοχείων

Αντίστροφα μετράνε δεκάδες ξενοδοχεία σε κάθε άκρη της Κύπρου για να φιλοξενήσουν κόσμο στα καταλύματά τους για να γιορτάσουν μαζί την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και να υποδεχθούν φυσικά μαζί τη νέα χρονιά, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα στους ενδιαφερόμενους, με άφθονο φαγητό, ποτό και διάφορες άλλες υπηρεσίες, συνδυάζοντας όλα αυτά μαζί με μουσική και διασκέδαση.

Εορταστικά πακέτα, έχουν ανακοινώσει συνολικά δεκαεννέα ξενοδοχεία από όλες τις πόλεις, τα οποία παραμένουν ανοικτά κατά την περίοδο του χειμώνα, αφού ως γνωστό τα πλείστα ξενοδοχεία κλείνουν λόγω και της μειωμένης τουριστικής προσέλευσης, και έχουν φορέσει τα γιορτινά τους, αναμένοντας τους πολίτες που ενδιαφέρονται να περάσουν στιγμές διασκέδασης μαζί τους κατά την περίοδο των εορτών.

Σύμφωνα με τον ΠΑΣΥΞΕ, «τα Χριστούγεννα είναι μία υπέροχη εποχή για εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα, μια μοναδική ευκαιρία για να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να απολαύσεις αξέχαστες εορταστικές στιγμές με την οικογένειά σου. Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει κατακλύσει ήδη τα ξενοδοχεία, που έχουν ντυθεί στα γιορτινά τους και σε περιμένουν για μία λαμπρή νύχτα ρεβεγιόν, με φαγητό, ποτό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ξενοδοχεία τόσο σε ορεινές όσο και σε παραθαλάσσιες περιοχές προσφέρουν εορταστικά πακέτα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά».

Πάντως, προσφέρονται τιμές για όλα τα γούστα από διάφορα ξενοδοχεία σε κάθε άκρη της Κύπρου.

Δείτε όλα τα πακέτα ανά επαρχία:

Λευκωσία

  • Hilton Nicosia Hotel

Για τη μέρα των Χριστουγέννων, προσφέρεται μεσημεριανό μπουφέ στα 85 ευρώ το άτομο και στα 40 ευρώ για τους μικρούς κάτω των δώδεκα ετών. Όσον αφορά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, διατίθεται πακέτο διασκέδασης για το βράδυ στα 120 ευρώ το άτομο και στα 70 ευρώ για κάθε παιδί. Επιπρόσθετα, για την πρώτη μέρα της νέας χρόνιας. υπάρχει για όσους ενδιαφέρονται brunch στα 38 ευρώ το άτομο.

HILTON 1

HILTON 2

HILTON 3

HILTON 4
  • Cleopatra Hotel

Το ξενοδοχείο, πρόκειται να προσφέρει μπουφέ για τη μέρα των Χριστουγέννων στα 50 ευρώ το άτομο, ενώ για παιδιά μέχρι δώδεκα ετών θα είναι στη μισή τιμή. Σημειώνεται ότι θα προσφέρεται απεριόριστο κυπριακό ποτό με ζωντανή μουσική, ενώ θα υπάρχουν εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους.

CLEOPATRA
  • Gate Twenty Two Hotel

Χριστουγεννιάτικο πακέτο για τα Σαββατοκύριακα προσφέρει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για τον μήνα Δεκέμβριο, στα 138 ευρώ το βράδυ. Στην προσφορά περιλαμβάνονται δυο ενήλικες και ένα παιδί μέχρι την ηλικία των δώδεκα.

GATE 22 PARAMITHOUPOLI

Λεμεσός

  • Royal Apollonia Hotel

Για τη μέρα των Χριστουγέννων, προσφέρεται μεσημεριανό με μπουφέ στα 70 ευρώ το άτομο και στα 35 ευρώ για κάθε παιδί.

Royal Apollonia Hotel

Όσον αφορά την παραμονή πρωτοχρονιάς, θα υπάρχει δείπνο το βράδυ με την τιμή του είναι στα 95 ευρώ το άτομο και στα 47 ευρώ για κάθε ανήλικο, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική.

Royal Apollonia Hotel 2

Επίσης, την πρωτοχρονιά, προσφέρεται μεσημεριανό για κάθε ενήλικα στα 70 ευρώ και κάθε παιδί στα 35 ευρώ, ενώ για το βράδυ η τιμή του μπουφέ είναι στα 35 ευρώ για κάθε άτομο και στα 17.50 ευρώ για τα παιδιά.

Royal Apollonia Hotel 3
  • Alasia Hotel

Διάφορες εκδηλώσεις για όλες τις εορτινές μέρες ανακοίνωσε το Alasia Hotel, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις τιμές.

ALASIA
  • Atlantica Miramare Hotel

Πακέτο για την παραμονή των Χριστουγέννων προσφέρει το εν λόγω ξενοδοχείο, όπου υπάρχει διαμονή για δυο άτομα για ένα βράδυ στα 240 ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνονται διάφορες υπηρεσίες και φαγητό.

ATLANTICA HOTELS

Για την παραμονή πρωτοχρονιάς, προσφέρεται επίσης πακέτο διαμονής για ένα βράδυ στα 280 ευρώ, όπου και πάλι συμπεριλαμβάνονται διάφορες υπηρεσίες όπως και ψυχαγωγία για τη νύχτα που θα υποδεχθούμε τη νέα χρονιά.

ATLANTICA HOTELS 2
  • Atlantica Oasis Hotel

Για την παραμονή Χριστουγέννων υπάρχει πακέτο για ένα βράδυ για δυο άτομα στα 220 ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνονται διάφορες υπηρεσίες.

ATLANTICA OASIS

Παρομοίως και για την παραμονή πρωτοχρονιάς, όπου για ένα βράδυ για δυο άτομα, υπάρχει πακέτο στα 250 ευρώ.

ATLANTICA OASIS 2
  • Kapetanios Limassol Hotel

Χριστουγεννιάτικο πακέτο προσφέρει το Kapetanios Hotel, όπου για την παραμονή Χριστουγέννων, η διανυκτέρευση για ένα βράδυ κοστίζει 164 ευρώ για δυο άτομα, ενώ για την παραμονή πρωτοχρονιάς υπάρχει πακέτο διαμονής στα 204 ευρώ για δυο άτομα, όπου συμπεριλαμβάνεται φαγητό και ποτό.

KAPETANIOS
  • Pefkos City Hotel

Μεσημεριανό γεύμα προσφέρεται για τη μέρα των Χριστουγέννων στα 45 ευρώ το άτομο, όπου συμπεριλαμβάνεται και άφθονο κυπριακό ποτό.

PEFKOS

Ενώ, για το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς, υπάρχει προσφορά για 70 ευρώ το άτομο, με φαγητό, ποτό και μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

PEFKOS 2

Λάρνακα

  • Mercury Beach Resort

Γεμάτο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ανακοίνωσε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Για τις 25 Δεκεμβρίου, πρόκειται να προσφέρεται το μεσημέρι μπουφέ στα 45 ευρώ το άτομο, ενώ για τις 31 Δεκεμβρίου πρόκειται να υπάρχει ξεχωριστή εκδήλωση για όσους θέλουν να υποδεχθούν το νέο χρόνο στα 60 ευρώ το άτομο, με άφθονο ποτό.

MERCURE
  • Radisson Blu Hotel

Διάφορα πακέτα διαμονής προσφέρει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αφού υπάρχει η επιλογή για ένα βράδυ τα Χριστούγεννα στα 215 ευρώ, ενώ για ένα βράδυ την παραμονή πρωτοχρονιάς στα 260 ευρώ.

Radisson Blu Hotel

Αγία Νάπα – Πρωταράς

  • Grecian Bay Hotel

Ειδικές τιμές για τα Χριστούγεννα προσφέρει το Grecian Bay, αφού για μια μέρα η διανυκτέρευση είναι στα 170 ευρώ. Επίσης, προσφέρεται ρεβεγιόν για την παραμονή πρωτοχρονιάς στα 100 ευρώ για τους ενήλικες και στα 60 ευρώ για τα παιδιά.

GRECIAN BAY

Πάφος

  • Annabelle Hotel

Διάφορες εκδηλώσεις με ψυχαγωγία πρόκειται να προσφέρει για τις εορτινές μέρες το Anabelle, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται οι τιμές.

ANABELLE

ANABELLE 2
  • Aphrodite Hills

Στα 340 ευρώ προσφέρεται ένα βράδυ για δυο άτομα η διαμονή για τις 25 Δεκεμβρίου, όπου συμπεριλαμβάνεται και το δείπνο για τη νύχτα των Χριστουγέννων.

APHRODITE HILLS

Ενώ για την παραμονή πρωτοχρονιάς, η διανυκτέρευση δυο ατόμων σε ένα δωμάτιο είναι στα 460 ευρώ, όπου και συμπεριλαμβάνεται και η ψυχαγωγική εκδήλωση που θα υποδεχθούμε τη νέα χρονιά.

APHRODITE HILLS 2
  • The Ivi Mare Hotel

Χριστουγεννιάτικο δείπνο προσφέρει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με την τιμή του να είναι στα 70 ευρώ το άτομο.

HVH MARE

Για την παραμονή πρωτοχρονιάς, ετοιμάζεται συγκεκριμένο πρόγραμμα με δείπνο, του οποίου η τιμή του είναι στα 90 ευρώ, ενώ θα προσφέρεται και ζωντανή μουσική. Όπως επίσης και την πρωτοχρονιά θα υπάρχει μεσημεριανό στα 70 ευρώ το άτομο.

HVH MARE 2
  • Louis Phaethon Beach Hotel

Εορταστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κατά τη διάρκεια όλης της μέρας των Χριστουγέννων το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με διάφορες εκδηλώσεις, όπως και κατά τη διάρκεια της παραμονής και της πρωτοχρονιάς.

LOUIS PHAETHON

LOUIS PHAETHON 2
  • Anemi Hotel Apts

Συγκεκριμένο χριστουγεννιάτικο μενού παραθέτει το Anemi Hotel, όπου η τιμή του είναι στα 45 ευρώ για κάθε ενήλικα και στα 25 ευρώ για κάθε παιδί.

ANEMI

Επίσης, για την παραμονή πρωτοχρονιάς, προσφέρεται πακέτο φαγητού, με την τιμή να είναι στα 75 ευρώ το άτομο και στα 40 για κάθε ανήλικο.

ANEMI 2
  • The King Jason Paphos

Ψυχαγωγία, φαγητό και ποτό, θα προσφέρει το ξενοδοχείο για όλες τις μέρες, όπως και ζωντανή μουσική.

KING JASON

Ορεινά Θέρετρα

  • Petit Palais Hotel

Συγκεκριμένα πακέτα για τις 24 μέχρι και 26 Δεκεμβρίου προσφέρει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, με την πιο χαμηλή τιμή διαμονής για δυο άτομα να είναι στα 750 ευρώ, ενώ για τις μέρες της πρωτοχρονιάς η πιο χαμηλή τιμή είναι στα 920 ευρώ για τη διαμονή δυο ατόμων.

PETIT PALAIS

PETIT PALAIS 2

Δειτε Επισης

Εγκαινιάστηκε η πρώτη φάση ανάπλασης ιστορικού κέντρου της Αγίας Φύλας
Αποδέχθηκε το αίτημα για υπερπολύτεκνους ο Πρόεδρος-Επίκεινται ανακοινώσεις και για το επίδομα τοκετού
Υπ. Γεωργίας: Συνεχής η προσπάθεια της Κυβέρνησης για στήριξη της μελισσοκομίας
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Συνεχίζουν να αγνοούνται 758 Ελληνοκύπριοι από τους 1510-«Οι οικογένειες περιμένουν στωικά»
Δεκάδες νεκρά περιστέρια στο κέντρο της Λευκωσίας (Pics)
Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως
Αναμένουν διευκρινίσεις οι διανομείς για την πρόταση από Υπ. Εργασίας-Μισθός, εξοπλισμός και ασφάλεια
Σκαρφαλώνει στους 35βαθμούς ο υδράργυρος-Θα παρατηρείται σκόνη στην ατμόσφαιρα