Στο Πουρνάρα οι 170 παράτυποι μετανάστες που έφτασαν στο Κάβο Γκρέκο

Συνολικά 170 παράτυποι μετανάστες έφτασαν την Τρίτη στην Κύπρο, με τρία σκάφη που εντοπίστηκαν στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η πρώτη βάρκα εντοπίστηκε από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία στις 14:15 και σε αυτή επέβαιναν 76 παράτυποι μετανάστες, ενώ στη δεύτερη βάρκα που εντοπίστηκε στις 16:20 επέβαιναν 19 παράτυποι μετανάστες. Τρίτη βάρκα εντοπίστηκε στις 17:30 και σε αυτή επέβαιναν 75 παράτυποι μεταναστες. Συνολικά πρόκειται για 106 άνδρες, 18 γυναίκες και 19 παιδιά, ενώ εντοπίστηκαν και 27 ασυνόδευτοι.

Μετά την καταγραφή των στοιχείων τους στη Μαρίνα Αγιας Ναπας, οι 170 μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»