Είχαν διαφορές και επιτέθηκε στον συγκάτοικό του με μαχαίρι-Στο νοσοκομείο 28χρονος

Επίθεση με μαχαίρι κατήγγειλε στην Αστυνομία 28χρονος στη Λεμεσό, ο οποίος μετά την επίθεση διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος κατήγγειλε πως το βράδυ της Τρίτης ότι δέχθηκε επίθεση από 21χρονο με τον οποίο είχε διαφορές λόγω συγκατοίκησης. Οι δύο τους συναντήθηκαν για να επιλύσουν τις μεταξύ τους διαφορές, ωστόσο όπως κατήγγειλε ο 28χρονος, ο 21χρονος ανέσυρε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην αριστερή πλευρά της κοιλιακής χώρας.

Ο 28χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα βάθους δύο εκατοστών στο αριστερό υποχόνδριο, το οποίο προκλήθηκε από νήσο και τέμνων όργανο και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Εναντίον του 21χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για τον τραυματισμό.

Δειτε Επισης

Αντισυνταγματικός ο νόμος για διοχέτευση φόρου σε κουρεμένα Ταμεία Προνοίας
Οι πέντε περιοχές στη Σαντορίνη που κινδυνεύουν από κατολισθήσεις-Αναγκαία τα μέτρα
Δεν επιβεβαιώνει τις αναφορές Φιντάν για συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν τον Απρίλιο
Βάζει δασμούς για παραγγελίες από Shein και Τemu η Ε.Ε.-Λαμβάνεται σειρά μέτρων
Διόρισε Πρόεδρο της Επ. Διερεύνησης Ασυμβίβαστου το Υπουργικό-Αυτή είναι η σύνθεση της Παγκύπριας Επιτροπής Προσφύγων
Άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε μετρό στις Βρυξέλλες-Εμπόριο ναρκωτικών βλέπει η Αστυνομία
Ενημέρωσε τον Δένδια για τους στόχους της Κύπρου για την άμυνα ο Πρόεδρος-«Προσδοκούμε στη δική σας βοήθεια»
Αυτοκτόνησε ο 35χρονος δράστης της επίθεσης με τους 11 νεκρούς-Είχε κρύψει τα όπλα σε θήκη για κιθάρα
Θλίψη στην Αστυνομία-Απεβίωσε ο λοχίας Γιάννης Οικονομίδης
Μειώθηκαν κατά 69% οι αιτήσεις ασύλου σε δύο χρόνια, πάνω από 750 Σύροι αποχώρησαν από την Κύπρο