Συνελήφθη ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στην Ελβετία

Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησε η αστυνομία της Ελβετίας, που είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός «επικίνδυνου» άνδρα ο οποίος σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλον ένα νωρίς σήμερα το πρωί στην πόλη Σιόν.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Σεν Λεονάρ στις 15.43 το μεσημέρι, τοπική ώρα, ανακοίνωσε η αστυνομία του καντονιού Βαλέ.

Το πρωί, γύρω στις 8, ο ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα 34 ετών. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Le Nouvelliste, την είχε παρενοχλήσει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, επιδιώκοντας να συνάψει ερωτικό δεσμό μαζί της. Σε βάρος του είχε ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα, μετά την καταγγελία που υπέβαλε η γυναίκα.

Το δεύτερο θύμα ήταν ένας άνδρας 41 ετών, ο προϊστάμενος μιας τοπικής εταιρείας για την οποία εργαζόταν ο δράστης. Από τα πυρά του τραυματίστηκε μια 49χρονη γραμματέας της ίδιας εταιρείας, η οποία επιχείρησε να σημάνει συναγερμό.

Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι σπάνιες στην Ελβετία και η αστυνομία ανέπτυξε ισχυρές δυνάμεις για να εντοπίσει τον δράστη το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα