Στην τελική ευθεία η έρευνα για τον Όλιβερ-«Θα καθαρίσει το όνομα της Αραχώβας»

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει η έρευνα για τον άγριο θάνατο του Όλιβερ, του 8χρονου χάσκι στην Αράχωβα που πέθανε από ανακοπή μετά από κακοποίηση που υπέστη.

Αυτό προκύπτει από όσα είπε στην ΕΡΤ ο Έλληνας υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος είπε προανήγγειλε ανακοινώσεις «εντός της ημέρας ή αύριο».

Όπως εξήγησε τα όσα θα ανακοινωθούν είναι αποτέλεσμα της παρουσίας στην Αράχωβα εδώ και ημέρες ανώτατων αξιωματικών της Ασφάλειας και των εγκληματολογικών εργαστηρίων που «έχουν πάρει καταθέσεις από περιοίκους και έχουν εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό».

Ερωτηθείς για το τι θα ανακοινωθεί, ο κ. Κατσαφάδος, αρκέστηκε να πει στο ότι «έχουμε καταλήξει στην αιτία θανάτου του χάσκι».

Ειδικά, δε, για το αν με τις ανακοινώσεις «θα καθαρίσει» το όνομα της Αράχωβας μετά από καταγγελίες τα προηγούμενα 24ωρα για προσπάθεια συγκάλυψης σχετικά με τον θάνατο του Όλιβερ, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν καταφατικός λέγοντας «πιστεύω ότι θα καθαρίσει το όνομα της Αραχώβας».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νέος σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Εύβοια, έγινε αισθητός και στην Αττική
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Εύβοια-Αισθητός και στην Αθήνα
Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός στα Χανιά-Κατηγορείται για εκβιασμούς και δωροληψία
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή των πυροβολισμών κατά της θωρακισμένης Mercedes στα Άνω Λιόσια
Τα drones και οι ευθύνες για το παπούτσι πάνω από την Ακρόπολη-Οι διαφορές με τη συναυλία της Βίσση
Μαφιόζικη η ενέδρα κατά του 42χρονου στην Ελλάδα-Τι ψάχνουν οι Αρχές για την απόπειρα
Ελεύθερη η μητέρα του νεκρού εμβρύου που εντοπίστηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην Ελλάδα
Ενέδρα θανάτου σε 42χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία Καραϊβάζ-Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ
Σάλος με το drones show με φόντο την Ακρόπολη-Εξηγήσεις από το Ζάππειο ζητούν Πιερρακάκης-Μενδώνη τι απαντά η Adidas
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος για τραγουδίστρια στην Εθνική Οδό-Έπιασε φωτιά το αυτοκίνητό της