Έκλεψε ξύλινα βαρέλια αξίας 900 ευρώ και εντοπίστηκαν στο όχημά του

Η Αστυνομία συνέλαβε 61χρονο στην Πάφο για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Κυριακή 10 Δεκεμβρίου γύρω στις 15:00 καταγγέλθηκε από 67χρονο κάτοικο Πόλης Χρυσοχούς ότι κλάπηκαν από το υποστατικό του, σε αγροτική περιοχή στο χωριό Χρυσοχού, τέσσερα ξύλινα βαρέλια συνολικής αξίας 900€.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, από την καταγγελία προέκυψαν υποψίες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, κατοίκου Πάφου, ηλικίας 61 ετών, που εντοπίστηκε από την Αστυνομία. Σε έρευνα που έγινε από τα μέλη της Αστυνομίας, όταν επισκέφθηκαν το μέρος όπου διαμένει, εντοπίστηκαν στο όχημά του τα κλοπιμαία με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σήμερα, ο 61χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και ακολούθως να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι επιπτώσεις στην Κύπρο από τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή-«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε»
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας-Ρυμουλκήθηκε στη θάλασσα, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικίες δύο 22χρονων, εντόπισε μικροποσότητες ναρκωτικών
Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια