Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 18χρονος δράστης δίνει δείγμα DNA

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η αστυνομία λαμβάνει δείγμα DNA από τον 18χρονο συλληφθέντα για τη ρίψη της φωτοβολίδας στον αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από ελλαδικά μέσα.

Ο 18χρονος ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που έριξε τη φωτοβολίδα κατά των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο νεαρός, σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, φέρεται να κατέθεσε ότι έλαβε οδηγίες να επιτεθεί σε αστυνομικούς. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ένας άνδρας, περίπου 35-40 ετών, τους έδωσε πολεμοφόδια και ναυτικές φωτοβολίδες που υπήρχαν σε σημείο έξω από το γήπεδο.

ena

«Ήθελα να ρίξω προς τα πάνω αλλά από το τράβηγμα και την ανάκρουση η φωτοβολίδα έφυγε προς τα κάτω, στροβιλιστηκε, έκανε ένα γκελ στο έδαφος και χτύπησε στο πόδι τον αστυνομικό. Ήταν στα 20-30 μέτρα από μένα, τον είδα να γονατίζει και άλλους αστυνομικούς να τρέχουν από πάνω του. Έβλεπα τη φωτιά πάνω στο πόδι του», φέρεται να είπε.

Πηγή: Ιn.gr

Δειτε Επισης

Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη
«Σκοτεινό» το παρελθόν του πατροκτόνου της Αμφιλοχίας-Είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για υπόθεση βιασμού
Φιντάν: Η Τουρκία δεν θα θέσει ποτέ σε κίνδυνο τα συμφέροντά της σε αν. Μεσόγειο-Αιγαίο
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη