«Θα ξαναχορέψουμε»-To τατουάζ της 21χρονης Mia που απήχθη από τη Χαμάς στο φεστιβάλ

Η Mia Schem, η οποία απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ Supernova κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου αφέθηκε ελεύθερη μετά από 7 εβδομάδες αιχμαλωσίας. Το νεαρό κορίτσι ανακουφισμένο από τη φοβερή δοκιμασία και τον τρόμο που έζησε στα χέρια της Χαμάς αποκάλυψε το νέο της τατουάζ.

Η Schem μοιράστηκε φωτογραφίες του τατουάζ στα social media το οποίο περιλαμβάνει τις λέξεις «Θα ξαναχορέψουμε», μαζί με την 7η Οκτωβρίου, την ημερομηνία κατά την οποία η ίδια και δεκάδες άλλοι απήχθησαν από το φεστιβάλ και περισσότεροι από 360 σφαγιάστηκαν εκεί.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την 7η Οκτωβρίου 2023», γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram. «Τον πόνο και τον φόβο, τις δύσκολες στιγμές, τους φίλους που δεν θα επιστρέψουν και εκείνους που πρέπει να φέρουμε πίσω. Αλλά θα νικήσουμε, θα χορέψουμε! Θα ξαναχορέψουμε. Οι τρομοκράτες της Χαμάς θέλουν να σβήσουν το φως μας. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν ποτέ. Θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες. Θα ζήσουμε. Αυτή είναι η ιστορία του λαού μας. Ο λαός του Ισραήλ ζει».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Λύθηκε υπόθεση βιασμού και φόνου 57 χρόνια μετά στη Βρετανία-Ένοχος ένας 92χρονος
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση αεροσκαφών σε διάδρομο-Το φτερό Boeing διέλυσε το πηδάλιο ενός Airbus
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα ζητά η αντιπολίτευση στο Ισραήλ-Στους 58 οι νεκροί από νέες επιθέσεις
Ο Ζελένσκι εμφανίστηκε με κάτι σαν… κοστούμι και αναστάτωσε τις αγορές στοιχημάτων
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση από τους «Στρατιώτες του Θεού» στον ελληνορθόδοξο ναό του Ευαγγελισμού στη Ναζαρέτ
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ