Ακόμα τρεις λειτουργοί ΜΜΕ νεκροί από ισραηλινές επιδρομές

Η κυβέρνηση της Χάμας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι τρεις λειτουργοί μέσων μαζικής ενημέρωσης σκοτώθηκαν από ισραηλινές επιδρομές την Παρασκευή, καθώς άρχισαν εκ νέου νέες έντονες εχθροπραξίες έπειτα από μια εκεχειρία μίας εβδομάδας. 

Το γραφείο Τύπου της Χαμάς ανέφερε ότι πρόκειται για τον Μουντασίρ αλ-Σαγουάφ, ο οποίος εργαζόταν για το τουρκικό πρακτορειο ειδήσεων Ανατολού, τον αδελφό του Μαργουάν, ο οποίος εργαζόταν ως ηχολήπτης και τον εικονολήπτη Αμπντουλάχ Νταργουίς.

Πρόσθεσε ότι οι θάνατοι λειτουργών μέσων μαζικής ενημέρωσης από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου ανέρχονται σε 73. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Πέρασε και από την αμερικανική Βουλή το «Μεγάλο, Όμορφο Νομοσχέδιο» του Τραμπ
Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την κυβέρνηση των Ταλιμπάν
«Ο Φιντάν ανακοίνωσε ότι Τουρκία και Συρία ξεκίνησαν συνομιλίες για Συμφωνία Θαλάσσιας Δικαιοδοσίας»
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Πούτιν και Τραμπ συζήτησαν τηλεφωνικά για μία ώρα-«Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε διαπραγματεύσεις με Κίεβο»
Η Χαμάς προειδοποιεί Παλαιστίνιους να μην έχουν επαφή με ανθρωπιστικό ίδρυμα GHF
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου