Επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού

Την επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών, με ανάρτησή του στο Χ.

Όπως ανέφερε, μέσα από την κοινή προσπάθεια του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υφυπουργείου Ναυτηλίας, η χώρα μας διατηρεί τη θέση της στο Συμβούλιο, στο οποίο εκλέγεται ανελλιπώς από το 1987.

Σημειώνεται ότι η εκλογή της Κύπρου για την περίοδο 2024-2025 επιτεύχθηκε με 132 ψήφους. Το ΥΠΕΞ συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Χαιρετίζει η Μαρίνα Χατζημανώλη

Η επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού αποδεικνύει την ισχυρή θέση της χώρας μας στα ναυτιλιακά δρώμενα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη.

Κληθείσα να σχολιάσει την διατήρηση της θέσης της χώρας μας στο Συμβούλιο του ΔΝΟ, στο οποίο επανεκλέγεται ανελλιπώς από το 1987, ανέφερε πως «αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία» και σημείωσε ότι αυτό «αποδεικνύει την ισχυρή θέση της χώρας μας στα διεθνή ναυτιλιακά δρώμενα».

Ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες της στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας και στο Υπουργείο Εξωτερικών «για την ομαδική δουλειά και την αγαστή συνεργασία στην προώθηση της υποψηφιότητας μας».

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα παρευρεθεί απόψε στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards, για να βραβεύσει τον νικητή στην κατηγορία Ναυτιλιακή Εκπαίδευση. Όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Ναυτιλιακή Εκπαίδευση βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του Υφυπουργείου «και δίνουμε μεγάλη σημασία και στήριξη στις ακαδημίες».

Δειτε Επισης

Εντατικοποιεί τις προσπάθειες για «κυριαρχική ισότητα» ο Ερντογάν
«Πάνω από όλα η Λεμεσός»-Παρουσίασε το πρόγραμμά του ο Χρίστος Μιχαηλίδης
Στα περιβαλλοντικά ζητήματα της Κύπρου αναφέρθηκε η Υπ. Περιβάλλοντος στη Σύνοδο ΗΕ
Το ΥΠΕΞ εκφράζει συγκλονισμό για τραγικό θάνατο ανθρώπων στη Γάζα
Με τους δημάρχους Έγκωμης και Αγίου Δομετίου συναντήθηκε ο Χαράλαμπος Προύντζος
Ευγνωμοσύνη στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ εξέφρασε ο ΥΠΕΞ, παρά τις ίσες αποστάσεις του Στιούαρτ
Ο Δήμος Κυθρέας καταδικάζει την πρόθεση για οικισμό στην κατεχόμενη Τύμπου
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι που υποστηρίζει το ΔΗΚΟ στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το Κυπριακό στο επίκεντρο της συνάντησης Νικόλα Παπαδόπουλου-Ελένης Θεοχάρους
Δεν επηρεάζει μελλοντικούς χειρισμούς η απόφαση για τον Κιουρσάτ, διαβεβαιώνει ο Κόμπος