Καβγάς μεταξύ μαθητών έξω από την Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου

Περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην επαρχία Αμμοχώστου, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πέντε μαθητές φαίνεται να επιτέθηκαν σε άλλο μαθητή έξω από την Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου.

Από την επίθεση ο μαθητής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και ακολούθως έλαβε εξιτήριο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή ξεκίνησε λόγω παρεξήγησης μεταξύ των μαθητών. Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρόπληκτη-«Μου είπαν είχαν οδηγίες από τον ΠτΔ να μην στέλνουν πυροσβεστικά, έμεινα με ένα ζευγάρι καμένες παντόφλες»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρόπληκτος επιστρέφει στο καμένο του σπίτι... «Επήεν το σπίτι μας, κρούζει, εν έμεινε τίποτε... Εν έμεινε τίποτε...»
Σε ετοιμότητα για αποκατάσταση ζημιών η ΑΗΚ-Στήθηκε κέντρο επιχείρησης έξω από τη Βάσα Κοιλανίου
Προειδοποιεί για ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την πυρκαγιά η Αστυνομία-Ζητά από τους πολίτες να μην παρασύρονται
Απαντά μετά τις επικρίσεις για τις κινητές κάμερες η Αστυνομία-Δόθηκαν οδηγίες να μην χρησιμοποιούνται στις περιοχές της φωτιάς
«Συνελήφθησαν» δύο τ/κ πατέρας και γιος για την υπόθεση με τους πέντε Ε/κ στο ψευδοκράτος
Στις 92 οι κατοικίες με σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά-Επηρεάστηκαν εργοστάσιο, αποθήκη και εστιατόριο
Αναβάλλονται οι ορκωμοσίες των νεοσύλλεκτων λόγω των μεγάλων πυρκαγιών
Κινδυνεύει από τις φλόγες οινοποιείο στο Όμοδος, καταστροφές σε καλλιέργειες-«Μια κόλαση…»
Έμεινε στο δρόμο οικογένεια με τρία ανήλικα-Έκκληση για βοήθεια, κάηκε ακόμα και το σπίτι της γιαγιάς τους