Νομοθετήματα που εκκρεμούν στο επίκεντρο της συνάντησης Αννίτας-Προκοπίου

Νομοθετήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα τέθηκαν σήμερα σε συνάντηση εργασίας της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, και της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Άννας Κουκκίδη – Προκοπίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο της κ. Δημητρίου, με πρωτοβουλία της Υπουργού, την οποία συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής και Διευθυντές Τμημάτων του Υπουργείου.

«Έχουμε να δούμε σωρεία θεμάτων και χαίρομαι που είστε εδώ εμπλουτισμένη από τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς, που αντιλαμβάνομαι ότι θα δούμε τα δικά τους ζητήματα που εκκρεμούν», ανέφερε η κ. Δημητρίου καλωσορίζοντας την Υπουργό και ευχαριστώντας την για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για τη συνάντηση αυτή.

«Να είστε βέβαιη ότι εκεί και όπου χρειάζεται, η Βουλή των Αντιπροσώπων θα στηρίξει όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, γιατί για εμάς τουλάχιστον, όχι μόνο η μεταρρύθμιση δικαιοσύνης, τα θέματα δικαιοσύνης, ασφάλειας και δημόσιας τάξης, είναι απόλυτη προτεραιότητα», πρόσθεσε η κ. Δημητρίου.

Από την πλευράς της, η κ. Προκοπίου ανέφερε ότι στόχος της συνάντησης ήταν να εξεταστούν με λεπτομέρεια διάφορα νομοθετήματα, τα οποία ανέδειξε ως πολύ σημαντικά για το έργο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και όλων των υπηρεσιών του, όπως της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των φυλακών.

«Εκκρεμούν σημαντικά ζητήματα που χρειάζονται νομοθετική ρύθμιση», είπε η Υπουργός, ευχαριστώντας την Πρόεδρο της Βουλής για τη θετική της στάση ως προς την πραγματοποίηση της συνάντησης, αλλά και για τη διάθεσή της για στήριξη προς το Υπουργείο.

Πηγή: ΚYΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Η κυβέρνηση της Ισπανίας αρνήθηκε να δώσει άδεια ελλιμενισμού σε πλοίο που μετέφερε όπλα στο Ισραήλ
BINTEO: Ξέγνοιαστες στιγμές για μια αρκούδα-Έκανε κούνια σε αυλή σπιτιού
Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»-Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος του Μενιδίου
Έκθεση Σούπερμαν για καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συνέλευση της Μεσογείου
Κρούουν τον κώδωνα για την κινεζική πλατφόρμα Temu-«Δεν σέβεται τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες»
Υφ. Πολιτισμού: Καινοτόμος η πλατφόρμα CENSUS για την σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία
CMC: Στα χέρια της ΕΤΥΦΑ ο χρόνος άφιξης του ‘Προμηθέας’ στην Κύπρο
ΝΑΤΟ: Αυξήθηκαν κατά 20% το πρώτο τρίμηνο του 2024 οι αποστολές μαχητικών για την αναχαίτιση ρωσικών αεροσκαφών