Ενώνουν δυνάμεις ΚΕΚΚ και «Αφύπνιση»-«Αγώνας για καταπολέμηση του σαθρού κομματικού κατεστημένου»

Τη συνένωσή τους θα ανακοινώσουν κι επίσημα την επόμενη εβδομάδα το Κίνημα «Αφύπνιση» με το Κίνημα Ενωμένων Κυνηγών. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν πλέον τα δύο κινήματα θα είναι με το ενιαίο όνομα «Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών».

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «η συνεργασία αυτή αποτελεί τη συνέχεια συνένωσης και σύμπραξης περισσότερων ομάδων και κινημάτων όπου όλοι μαζί θα προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μία εναλλακτική διέξοδο και ένα όραμα, μακριά από το διεφθαρμένο και καταστροφικό πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά».

«Η απόφασή μας», συνεχίζει η ανακοίνωση, «έχει ως σκοπό να ενισχύσει τον αγώνα μας για την καταπολέμηση του σαθρού κομματικού κατεστημένου και τη διαφθορά που έχει αποσαθρώσει όλο τον πολιτικό ιστό της χώρας».

Διεκδικούμε να επανακτήσουμε τη χαμένη αξιοπρέπεια της πατρίδας και του λαού μας τα οποία διαλύονται από τη συνεχόμενη και καταστροφική ανικανότητα και διαφθορά του πολιτικού μας συστήματος.

Και προσθέσε: «Σημαία μας είναι η Λογική, η Δικαιοσύνη και η Εργατικότητα, Αρετές οι οποίες έχουν βιαστεί και δολοφονηθεί στο βωμό του πλουτισμού και του βολέματος διεφθαρμένων πολιτικάντηδων αδιαφορώντας προκλητικά για τα πραγματικά προβλήματα του Λαού και της Πατρίδας μας. Η ένωση των δυνάμεων μας, προέρχεται από το Λαό και απευθύνεται προς το Λαό για ένα αγνό όραμα μιας πιο Δίκαιης και Ανθρώπινης κοινωνίας».

Τέλος τα δύο κινήματα καλούν τους πολίτες, «που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και ονειρεύονται έναν πιο όμορφο και δίκαιο κόσμο, να συμπορευτούν μαζί μας και να στηρίξουν το δύσκολο και Δίκαιο αγώνα μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Σ. Στεφάνου: Αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας η αντιφασιστική νίκη
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Ο σφετερισμός ελληνοκυπριακών περιουσιών στο επίκεντρο της συνάντησης Τασούλα και Ένωσης Προσφύγων
Κατηγορεί τον Τατάρ ότι δεν έκανε τίποτα και ισχυρίζεται πως η Ε/κ πλευρά πλησιάζει στη χαλαρή ομοσπονδία ο Ερχιουρμάν
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Πρόταση νόμου για πιστωτικές συμβάσεις και προστασία των οφειλετών κατέθεσε η Ατταλίδου
Ν. Χριστοδουλίδης: Προετοιμαζόμαστε εντατικά για μια φιλόδοξη Προεδρία τους Συμβουλίου της ΕΕ
Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029