Εξήγγειλε υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου ο Ιωσήφ

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου εξήγγειλε ο Ανδρέας Ιωσήφ, αναφέροντας ότι η  υποψηφιότητά του είναι «ανεξάρτητη και υπερκομματική».

Όπως αναφέρει ο κ. Ιωσήφ σε ανακοίνωση του, «οι μεγάλες προκλήσεις που αναφύονται από τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ραγδαία ανάπτυξη που παρατηρείται στην περιφέρεια Ιδαλίου, οι τεράστιες ευκαιρίες που υπάρχουν για τους κατοίκους της περιοχής της Νότιας Λευκωσίας, προσωπικά δεν μπορούν να με αφήσουν αδιάφορο».

Επίσης σημειώνει ότι, «κατόπιν παροτρύνσεων συμπολιτών μου από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του νέου σχήματος, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης ακόμα και πολιτικά ανέντακτους, το μεγάλο προσωπικό μου ενδιαφέρον για τα κοινά, οι ακαδημαϊκές μου γνώσεις, οι εμπειρίες που απεκόμισα στο Προεδρικό Μέγαρο ως Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, η τριβή που έχω και η γνώση που απόκτησα για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μέσω της περιφερειακής εφημερίδας «ΔΑΛΙNEWS» την οποία ίδρυσα και εκδίδω στην περιοχή από το 2011, αλλά κυρίως η μεγάλη θέληση μου για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένεια μου, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τη θέση του Δημάρχου στο νέο σχήμα Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου».

Παράλληλα προσθέτει πως, «η υποψηφιότητα μου είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική. Απευθύνεται σε όλους τους δημότες και όλες τις δημότισσες του σχήματος Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου. Στην προσπάθεια για ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία της περιφέρειας Ιδαλίου και των κατοίκων της δεν περισσεύει κανένας και καμιά. Τα προβλήματα είναι κοινά, δεν έχουν κομματικό χρώμα και μπορούν να αντιμετωπιστούν με συλλογικότητα, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά. Οι ευκαιρίες είναι ενώπιον μας. Με τόλμη και αυτοπεποίθηση, με στρατηγική και σχεδιασμό, με σοβαρότητα και συνεργασία μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και να πετύχουμε αποτελέσματα τα οποία θα φέρουν ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών των κατοίκων της περιοχής μας».

Επίσης αναφέρει ότι, «το Δάλι, το Πέρα Χωριό – Νήσου, τα Λύμπια, η Αλάμπρα και η Ποταμιά έχοντας διαχρονικά πολλά κοινά χαρακτηριστικά, ίδια κουλτούρα και νοοτροπία θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα κοινή πορεία προόδου καθιστώντας την περιοχή μας πρότυπο μιας σύγχρονης περιφερειακής πόλης.
Με οδηγό την πλούσια ιστορία μας δημιουργήσαμε το ελπιδοφόρο παρόν. Ξεκινάμε, ειλικρινά, έντιμα και ανθρώπινα να σχεδιάσουμε ένα σπουδαίο μέλλον για τις επόμενες γενιές».

Όπως αναφέρει ο κ. Ιωσήφ, «στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ζητώ ταπεινά τη ψήφο σας για να υλοποιήσουμε συλλογικά το όραμα για τη Νότια Λευκωσία της νέας εποχής. ''Η περιοχή Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου να καταστεί μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιφέρεια''».

Καταλήγοντας αναφέρει ότι, «οι όμορφες γειτονιές της, η πλούσια ιστορία της, η ζωντάνια που τη χαρακτηρίζει μπορούν να την κάνουν ξεχωριστή. Η γεωγραφική θέση της περιφέρειας μας, η εγγύτητα της με την πρωτεύουσα, τα πολλά ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα τα οποία θα πρέπει να αξιοποιηθούν, οι ευκαιρίες που παρέχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τα κονδύλια που διατίθενται και μπορούμε να διεκδικήσουμε για σκοπούς ανάπτυξης, αλλά πάνω απ’ όλα οι εργατικοί και φιλοπρόοδοι κάτοικοι του σχήματος Νότιας Λευκωσίας - Ιδαλίου, δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία για το αύριο. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση συγκεκριμένων και τεκμηριωμένων προτάσεων η υλοποίηση των οποίων θα συμβάλει στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της περιοχής μας. Το αξίζουν οι πολίτες της περιφέρειας μας».

Δειτε Επισης

Επαφές για την επόμενη μέρα για λιμάνι και μαρίνα άρχισε ο Δήμος Λάρνακας
Ισραηλινός ΥΠΕΞ σε Ερντογάν: Δικτάτορας που δολοφονεί Κούρδους και κατέχει τη βόρεια Κύπρο
Ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για αφαίρεση σημαδούρων στον ποταμό Νάρβα
Αμάλθεια, Κυπριακό, διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν o Πρόεδρος και ο Εμίρης του Κατάρ
Η επέλαση της συντηρητικής Δεξιάς στην Ευρώπη και η «εποχή της μόνιμης κρίσης»
Οι ιδιαιτερότητες του Δήμου Λευκωσίας και ο ιδιαίτερος προεκλογικός της πρωτεύουσας
Πρωτοβουλία του Eύρου Λοϊζίδη για δημιουργία γηπέδου της Πάφος FC
Την ανάγκη για ενιαία προσέγγιση της ΕΕ στην ανθρωπιστική κρίση υπογράμμισε ο ΥΠΕΞ
Συνάντηση Τατάρ με Αυστραλή βουλεύτρια στο Σίδνεϊ
Ως ανάχωμα στον λαϊκισμό και τον εθνικισμό παρουσίασε το ΔΗΚΟ ο Νικόλας Παπαδόπουλος