Φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στην Αγλαντζιά (pics)

Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο το πρωί της Παρασκευής στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 07:30, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε λεωφορείο, το οποίο μετέφερε μαθητές, στον κυκλικό κόμβο προς το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στην Αγλαντζια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά βρισκόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, στον χώρο της μηχανής και επεκτάθηκε εσωτερικά του λεωφορείου.

unnamed

Ο οδηγός του λεωφορείου, αντιλήφθηκε την πυρκαγιά και στάθμευσε το λεωφορείο έγκαιρα και όλοι οι μαθητές εξήλθαν με ασφάλεια.

unnamed (1)

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 07:36, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. 

unnamed (2)

Βίντεο από λεωφορείο που καίγεται δημοσίευσε ο πρόεδρος των οργανωμένων γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Λοΐζος Κωνσταντίνου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος το συνόδευσε με το εν λόγω μήνυμα «απλά ήμασταν τυχεροί για ακόμη μια φορά. Μέχρι πότε ; Κάνεις δεν ξέρει. Λήψη σοβαρών μέτρων, έλεγχοι και αυστηρές ποινές... τώρα. Ο παράγοντας τύχη δεν θα είναι πάντα με το μέρος μας. Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν αφήνει κανένα ελαφρυντικό περιθώριο».

Δειτε Επισης

Φουλάρει μηχανές ενόψει βουλευτικών το ΕΛΑΜ-Κλείδωσε άλλο ένα πρώην μέλος του ΔΗΣΥ στο ψηφοδέλτιο
Έγκλημα χαρακτήρισε τη φωτιά ο Ιεζεκιήλ-«Έγινε στάχτη το ελαιοχώρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δασοπυροσβέστης»
Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία
Στον εισαγγελέα η Μουρτζούκου για τις δολοφονίες τριών παιδιώΤα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή της
Όταν το κράτος τροφοδοτεί τον κύκλο της σιωπής, μεγαλώνει ο κύκλος της βίας
Η θερμή συνάντηση Παπαδόπουλου-Καρογιάν και οι βάσεις συνεργασίας εκτός Βουλευτικών
Τελευταίες προσπάθειες Ολγκίν για πρόοδο στη Νέα Υόρκη-Με πλήρως αρνητική διάθεση ο Τατάρ
Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης