Θρίαμβος της Hyundai στο Central European Rally!

Ακόμα μια νίκη της Hyundai στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC 2023.

O Thierry Neuville, με συνοδηγό τον Martijn Wydaege, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών, στο Central European Rally, που έγινε στις 26 έως 29 Οκτωβρίου 2023. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που περιλάμβανε με 18 ανταγωνιστικές διαδρομές σε τρεις χώρες: Γερμανία, Αυστρία και Τσεχία, το πλήρωμα της Hyundai, με επιμονή και σταθερότητα εξασφάλισε μια σημαντική νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για το 2023.

“Είμαι ευτυχισμένος που καταφέραμε να περάσουμε μπροστά το Σάββατο, όπου παραμείναμε μέχρι το τέλος”, δήλωσε ο Thierry Neuville. “Ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε”.

Ο αγώνας άρχισε με δυνατή βροχή την Παρασκευή στις διαδρομές της Τσεχίας. Συνεχίστηκε στην Αυστρία και την Γερμανία το Σάββατο, με βελτιωμένες καιρικές συνθήκες και ολοκληρώθηκε με καλό καιρό την Κυριακή.

Ο υπεύθυνος της ομάδας δήλωσε ενθουσιασμένος: “Είναι ένα απίθανο συναίσθημα. Σε έναν καινούργιο αγώνα, όλοι βάλαμε τα δυνατά μας και κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Ήταν φανταστικό που μέλη της ομάδας και από τις τρεις χώρες είχαν συμμετοχή στην πανάξια νίκη μας”!

Δειτε Επισης

Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Από ένα γκαράζ… σε μια διεθνή επιχείρηση
Open Day για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Κτηνιατρικής
Στέφανος Στεφάνου: Ο Γενικός Γραμματέας... εκτός πλαισίου!
Αλλάζοντας το παιχνίδι: Εκείνοι που καινοτομούν – Εκείνοι που εμπνέουν
PAPAFiLiPOU Forest Fruit Frozen Yogurt: Θα το αγαπήσεις!
Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στις εποχές
Από τα σκαλοπάτια της καριέρας, στο τιμόνι 14 χωρών
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού ISTF έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στην Μαρίνα Αγίας Νάπας.
Αγγλική Σχολή: 125 χρόνια ιστορίας, εξέλιξης και προσφοράς στην Κύπρο