Ένα κρεσέντο από όνειρα από τους νέους μουσικούς του Sistema Cyprus

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, «A crescendo of Dreams» έρχεται να σας ταξιδέψει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 17:00. Το Sistema Cyprus θα παρουσιάσει στη σκηνή 160 νέους μουσικούς με μοναδικά όνειρα από τρεις διαφορετικές ορχήστρες από τη Λάρνακα και τη Λευκωσία υπό τη διεύθυνση του αναγνωρισμένου Βενεζουελάνου μαέστρου Ruben Cova Villalobos.

«Όπως και η ορχήστρα μας ετσι και το πρόγραμμα της συναυλίας είναι πολύχρωμο. Σε αυτή την συναυλία θα μπορείτε να ακούσετε συνθέσεις από Αμερική, Τουρκία, Κύπρο, Ρωσία, Αγγλία, Πορτογαλία, Κολομβία, Μεξικό και Βενεζουέλα.

Ακόμα, η σύνθεση Alas a Malala του Arturo Marquez κατέχει ξεχωριστή θέση σε αυτή τη συναυλία αφού αντιπροσωπεύει τους στόχους μας ως κοινότητα. Το Alas a Malala είναι ένα κομμάτι αφιερωμένο στη Μαλάλα Γιουσαφζάι που πάλεψε για τον κόσμο που ονειρευόταν, έναν κόσμο ισότητας και ειρήνης! Έτσι, και εμείς σας προσκαλούμε στη συναυλία και να ταξιδέψετε μαζί μας σε αυτό το κρεσέντο συναισθημάτων και ονείρων! », αναφέρει σε δελτίο Τύπου του το Sistema Cyprus.

Η είσοδος για την συναυλία θα ανέρχεται στα 6 ευρώ και οι θεατές θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά από: https://tinyurl.com/b4434bv5 και από όλα τα καταστήματα Stephanis.

Χρυσός χορηγός της συναυλίας: Υφυπουργείο Πολιτισμού

Χορηγός φιλοξενίας: Classic Hotel

Εταιρικοί χορηγοί Sistema Cyprus: Mohari Hospitality, XM Cyprus

Θεσμικός Χορηγός Sistema Cyprus: Yianis Christodoulou Foundation

Υποστηρικτές Sistema Cyprus: Δήμος Λευκωσίας, Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες, Savino Rock Bar,, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Poster-Digital

Περισσότερα για το Sistema Cyprus

Το Sistema Cyprus είναι ένα μουσικό- κοινωνικό πρόγραμμα με επίκεντρο τη δημιουργία ορχηστρών που ιδρύθηκε το 2018. Το Sistema Cyprus προσφέρει μουσική εκπαίδευση σε παιδιά και νέους στη Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων παιδιών με μεταναστευτική βιογραφία, πρόσφυγες και παιδιά και νέους με λιγότερες ευκαιρίες, και διασφαλίζει το σεβασμό, την αναγνώριση και την ένταξη αυτών των ομάδων από την κοινωνία.

Το Sistema Cyprus είναι εμπνευσμένο από το μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα El Sistema που ιδρύθηκε στη Βενεζουέλα το 1975. Μέσω της δημιουργίας ορχηστρών και χορωδιών, το El Sistema ενεργεί ως ένα θαυμάσιο μοντέλο, προσεγγίζοντας παιδιά και νέους σε περιοχές υψηλού κινδύνου του κόσμου. Το El Sistema και άλλα προγράμματα εμπνευσμένα από το El Sistema, όπως το δικό μας, προσφέρουν δωρεάν κλασική μουσική εκπαίδευση που δίνει σε παιδιά και νέους λιγότερες ευκαιρίες.

Το Sistema Cyprus επικεντρώνεται στην προσωπική ανάπτυξη των παιδιών, εστιάζοντας κυρίως στην ενδυνάμωση και βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό αλλά και για το πως μπορείτε να στηρίξετε το Sistema Cyprus μπορείτε να βρείτε στο https://www.sistemacyprus.com/donate-now/ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.

Δειτε Επισης

Αίθριος ο καιρός-Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία
Λειτουργεί εντός Οκτωβρίου το σχολείο για παραβατικούς μαθητές-Δεν πτοείται από τις φωνές το ΥΠΑΝ
Σε 24ωρη κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport»
Ρίφθηκαν στα σκουπίδια 294 κιλά φαγητού ανά πολίτη το 2022-Τραγική πρωτιά στην Ε.Ε. για την Κύπρο
Απαντά στις επικρίσεις και ξεκαθαρίζει για τις ενέργειες του ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Πέραν των 17 εκ. ευρώ σε εθελοντικές οργανώσεις για το 2023 μέσω σχεδίων κρατικών ενισχύσεων
Τοποθετείται για το Λύκειο Βεργίνας το ΥΠΑΝ-«Από την προηγούμενη σχολική χρονιά οι φωτογραφίες»
Με σκεπτικισμό βλέπει την εναλλακτική φοίτηση η Επίτροπος του Παιδιού
Έναρξη Μαθημάτων Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λεμεσού
Συνεχίζει με απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία να προσφέρει ίσες ευκαιρίες ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης