Επαναδιεκδικεί την εκλογή του ως Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς ο Παπαχριστοφή

Θα επαναδιεκδικήσει την εκλογή του ως ανεξάρτητος υποψήφιος ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, Γιώτης Παπαχριστοφή, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Παπαχριστοφή επεσήμανε πως η εξαγγελία της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του αποτελεί μια υποχρέωση που νιώθει την ανάγκη να αναλάβει. Είναι πεποίθησή μου, σημείωσε, «πως έχω ακόμα πολλά να προσφέρω και με τη δική σας στήριξη είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Δήμος μας, ανέφερε ο κ. Παπαχριστοφή , στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της ΤΑ, θα μετατραπεί στο μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο όχι μόνο της επαρχίας Πάφου, αλλά και παγκύπρια.

Σημειώνοντας πως, οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες και οι προκλήσεις πολλαπλασιάζονται, ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως «πιστεύω ότι έχω τις γνώσεις και την εμπειρία να διαχειριστούμε τα προβλήματα του Ακάμα και ολόκληρης της περιοχής στα πλαίσια του νέου διευρυμένου Δήμου».

Aυτούσια η δήλωση

Εξαγγελία για επανεκλογή στο Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς

Όλα αυτά τα χρόνια της ανάμειξης μου στα κοινά και ιδιαίτερα τα τελευταία επτά χρόνια ως Δήμαρχος της Πόλεως Χρυσοχούς, έβλεπα πάντα τους πολίτες στα μάτια, με ειλικρίνεια και με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού.

Καθημερινά, μαζί με τους συνεργάτες μου, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, αντιμετωπίζουμε προβλήματα και οραματιζόμαστε ακόμα καλύτερες μέρες για την περιοχή μας. Επίκεντρο οι δημότες μας και μεγάλο στοίχημα η πρόοδος και η ανάπτυξη, με βασική προτεραιότητα τη δημιουργία θέσεων εργασίας που θα δώσει την ευκαιρία στους νέους μας να παραμείνουν και να δραστηριοποιηθούν στη γη που γεννήθηκαν.

Σας γνωρίζω και με γνωρίζετε. Η σχέση μας είναι αμφίδρομη και ειλικρινής. Από τη στιγμή που έλαβα μια απόφαση δεν υπάρχει λόγος να μην το ανακοινώσω δημόσια. Με τη δύναμη της κοινωνίας, με συλλογικές αποφάσεις και διαφάνεια και με πλήρη επίγνωση της αποστολής που αναλαμβάνω, ανακοινώνω την απόφασή μου να διεκδικήσω την επανεκλογή μου ως Δήμαρχος του νέου διαμορφωμένου Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Η εξαγγελία της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς μου αποτελεί μια υποχρέωση που νιώθω την ανάγκη να αναλάβω. Είναι πεποίθησή μου πως έχω ακόμα πολλά να προσφέρω και με τη δική σας στήριξη είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Δήμος μας, στο πλαίσιο της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα μετατραπεί στο μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο όχι μόνο της επαρχίας Πάφου, αλλά και παγκύπρια. Οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες και οι προκλήσεις πολλαπλασιάζονται. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι έχω τις γνώσεις και την εμπειρία να διαχειριστούμε τα προβλήματα του Ακάμα και ολόκληρης της περιοχής στα πλαίσια του νέου διευρυμένου Δήμου.

Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις και το δικαίωμα του οποιουδήποτε επιθυμεί να εμπλακεί στην εκλογική διαδικασία. Σέβομαι, κι αυτό θα συνεχίσω να πράττω, τις οποιεσδήποτε αποφάσεις των πολιτικών κομμάτων. Αν είναι όμως κάτι που θα ήθελα να απευθύνω προς όλους, είναι να υπάρχει κατανόηση και σεβασμός στην αντίθετη άποψη, να αποφευχθούν αχρείαστες εντάσεις και παιχνίδια εντυπώσεων. Να σεβαστούμε όλοι τον Δήμο μας, τους Δημότες μας, τη Δημοκρατία.

Σύντομα θα λειτουργήσει το πολιτικό και προεκλογικό μου γραφείο, έτσι ώστε η οποιαδήποτε προεκλογική δράση να μην επηρεάζει την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου και του Γραφείου του Δημάρχου. Πιστεύω στη συνεργασία και την αμφίδρομη επικοινωνία με την πλατιά μάζα του Δήμου μας.

Με τη δύναμη της κοινωνίας κτίζουμε για το σήμερα και βάζουμε τα θεμέλια για το αύριο.

Δειτε Επισης

Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές
Επιβεβαίωσε την κάθοδο της Ολγκίν στην Κύπρο στις 7 Μαΐου εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ
20 χρόνια μετά... Oι τρεις πρώτοι Κύπριοι Ευρωβουλευτές μιλούν για την Ευρώπη του τότε και του σήμερα
Ο κομματικός χάρτης της Λεμεσού, το κοινό μοτίβο και η μάχη του κέντρου να σπάσει το δίπολο ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ
Στο τραπέζι η επανεξέταση της Συρίας, μετά το πακέτο στον Λίβανο-Στις 17 Μάϊου η Υπουργική Σύνοδος
Νέες φουρτούνες για το «Αφροδίτη», βίρα τις άγκυρες για «Κρόνο»
Στην Γκάμπια ο Τατάρ για Σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας