Την ψάχνει η Αστυνομία για τη ληστεία περιπτέρου με καρναβαλίστικα στον Πρωταρά (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό της εικονιζόμενης γυναίκας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, απειλής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα φέρεται να εμπλέκεται στην ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε σε περίπτερο στον Πρωταρά, στις 30 Οκτωβρίου, όταν άνδρας που έφερε καρναβαλίστικη αμφίεση, πρόταξε όπλο, πήρε το ταμείο και έφυγε.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ή την αναγνώρισή της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

anaz-1170x720

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Νοεμβρίου η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 35χρονο, για την ίδια υπόθεση. Όπως είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, από 36χρονη υπάλληλο περιπτέρου στον Πρωταρά ότι, άγνωστος άντρας εισήλθε εντός του περιπτέρου ο οποίος ζήτησε να αγοράσει τσιγάρα.

Ακολούθως, ο άντρας φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και να ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο. Η γυναίκα φέρεται να αρνήθηκε και ο άντρας αφού άρπαξε ολόκληρο το ταμείο, τράπηκε σε φυγή.

Αυτός φέρεται να μπήκε σε αυτοκίνητο που τον περίμενε έξω από το περίπτερο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την υπάλληλο του περιπτέρου αλλά και από τα οπτικά πλάνα που εξασφαλίστηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ο 35χρονος κατά την είσοδο του στο περίπτερο έφερε καρναβαλίστικη αμφίεση με καπέλο και μάσκα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και στη βάση αξιολόγησης στοιχείων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 35χρονου, ο οποίος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος. Ο άνδρας είχε οδηγηθεί στις 2 Νοεμβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησής του.

Δειτε Επισης

Γυναίκα έκλεψε το πορτοφόλι 89χρονου στην Ορόκλινη-Τον παρέσυρε με το όχημά της και τον εγκατέλειψε
Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού