Καθηγητής κατήγγειλε πατέρα μαθήτριας-Απειλούσε να τον χτυπήσει αν δεν άλλαζε βαθμό στην κόρη του

Καταγγελία εκπαιδευτικού για απειλές από γονέα μαθήτριας σε Λύκειο στη Λεμεσό, έχει ενώπιον της η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο εκπαιδευτικός στις Αρχές, ο πατέρας της μαθήτριας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος και τον απειλούσε ότι θα τον χτυπήσει.

Όπως ισχυρίστηκε ο εκπαιδευτικός, ο πατέρας της μαθήτριας του ζητούσε να αλλάξει τον βαθμό της κόρης του σε γραπτό διαγώνισμα.

Όπως κατήγγειλε ο εκπαιδευτικός στην Αστυνομία, ο ίδιος απάντησε στον πατέρα της μαθήτριας πως θα το συζητήσει μαζί με τον ίδιο κάποια άλλη στιγμή, ωστόσο όπως είπε τον ακολούθησε στο πάρκινγκ του σχολείου και τον εμπόδιζε να φύγει με το όχημα του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό, το εν λόγω πρόσωπο στάθηκε μπροστά από το αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού και τον παρεμπόδιζε, ζητώντας του επίμονα να γίνει αλλαγή του βαθμού στο γραπτό.

Όπως υποστηρίζει ο εκπαιδευτικός, μετά από περίπου μισή ώρα, ο ίδιος κατάφερε να αποχωρήσει από το σχολείο.

Ο εκπαιδευτικός προχώρησε σε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο Αστυνομίας και Υπουργείου τα email με θρησκευτικό περιεχόμενο που λήφθηκαν στα σχολεία
Πώς Αρναούτης και Χαρτσιώτης πήγαν να κάψουν τον Σαββίδη και τους... έκαψε-Έδειξε συναυτουργό Αστυνομία για κυνηγούς
Στο κελί ο 36χρονος που πιάστηκε να τεμαχίζει καγκουρό
Άλλα γραμμένα με γραφομηχανή και άλλα χειρόγραφα στο απολυτήριο του Γιαννάκη-Όσα κατέθεσε εμπειρογνώμονας
Υπό κράτηση οι δύο που συνελήφθησαν για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Πάφο
Σχολεία έλαβαν email θρησκευτικού περιεχομένου με αναφορές στον Αλλάχ
Αδειάζει Αστυνομία ο Σαββίδης για κυνηγούς και ρίχνει πίσω το μπαλάκι της ευθύνης-«Η ίδια απέκοψε τον δρόμο, επέδειξε ανοχή»
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά σε αποθήκη σε Γυμνάσιο στον Στρόβολο
Ενώπιον Δικαστηρίου ο οδηγός του forklift και ο εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό με θύμα 34χρονο
Μπούκαρε σε περίπτερο, φώναξε «ληστεία τα λεφτά σου» και έφυγε με την ταμιακή μηχανή