Προειδοποιεί με μέτρα αντίδρασης η ΟΕΛΜΕΚ εάν δεν προστατευθούν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία

Το νέο περιστατικό βίας εναντίον εκπαιδευτικού, που σημειώθηκε χθες στην Πάφο, καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, η ΟΕΛΜΕΚ, καλώντας το αρμόδιο Υπουργείο να λάβει μέτρα προστασίας των εκπαιδευτικών στους χώρους εργασίας. 

«Το νέο κρούσμα βίας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι εκπαιδευτικοί είμαστε εκτεθειμένοι σε τέτοια φαινόμενα και χωρίς καμιά ασφάλεια στους χώρους εργασίας μας», προσθέτει.

Η ΟΕΛΜΕΚ καλεί το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας να προχωρήσει σε μέτρα προστασίας των εκπαιδευτικών στους χώρους εργασίας, αφού, ως εργοδότης τους, είναι υποχρεωμένο να τους παρέχει ασφάλεια.

«Εάν το ΥΠΑΝ δεν προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για το θέμα η ΟΕΛΜΕΚ επιφυλάσσεται να προχωρήσει σε μέτρα αντίδρασης. Εκφράζουμε τη συμπάθεια και την υποστήριξή μας στον συνάδελφο», καταλήγει η Οργάνωση στην ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαθητής πέταξε καρέκλα σε καθηγητή-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι

Δειτε Επισης

Φτάνουν μέχρι τα 1000 ευρώ τα πρόστιμα για μη διακοπή εργασίας-Στα έντεκα τα εξώδικα
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Τουλάχιστον πενήντα νεκρά ζώα φάρμας από τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Συνεχίζεται η καταμέτρηση
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»
Απορρίπτει τις επικρίσεις ο Χαρτσιώτης: «Πέραν από το ατυχές περιστατικό των δύο συνανθρώπων μας, δεν είχαμε καμία απολύτως απώλεια ζωής»
Επ. Περιβάλλοντος: Θα προχωρήσουν με καύση νεκρών ζώων που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια ή ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών
Δύο εκκλησάκια υπέστησαν ζημιές-Πρόθεση Μητροπολίτη Λεμεσού για παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους (pics)
Ερωτήματα ως προς το χρονικό ανταπόκρισης-Πήρε διαστάσεις, έγιναν εκκενώσεις και μετά ζητήθηκε βοήθεια από το εξωτερικό