Αποτροπιασμός στην Κοζάνη-Καταγγελία πως εξέδιδαν 37χρονη που είναι έγκυος

Στον εισαγγελέα Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Τρίτη, οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για υπόθεση μαστροπείας και σωματικής βλάβης εις βάρος 37χρονης αλλοδαπής, η οποία μετά την καταγγελία της χθες στην Αστυνομία, κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη, που είναι έγκυος, κατήγγελλε στην Αστυνομία ότι υπέστη από έναν 70χρονο σωματική βλάβη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο πλαίσιο της ανάκρισης προέκυψε και η εμπλοκή μιας 40χρονης και ενός 60χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπου.

Ακολούθησε από την πλευρά της Αστυνομίας η σύλληψη και των τριών. Εις βάρος της 40χρονης ασκήθηκε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών γιατί βρέθηκαν πάνω της και ναρκωτικά δισκία, ενώ η Ασφάλεια Κοζάνης συνεχίζει την προανάκριση για την τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες
Τρόμος για 41χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ο πρώην της εισέβαλε στο σπίτι και απείλησε ότι θα τη θάψει