Χειροπέδες σε 55χρονο που κυκλοφορούσε με μαχαίρι στην τσέπη του

Στη σύλληψη 55χρονου προχώρησε τη Δευτέρα η Αστυνομία στην Πάφο για διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 6 Νοεμβρίου η ώρα 13:40 περίπολο της ΑΔΕ Πάφου εντόπισε ένα ύποπτο πρόσωπο να περιφέρεται πεζό στη λεωφόρο Ελλάδος και το ανέκοψαν για έλεγχο. 

Σε σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε στην τσέπη του παντελονιού του ένα ανοιγμένο μαχαίρι με σταθερή λεπίδα μήκους 7,8 εκατοστών που καταλήγει σε μυτερή μύτη.

Ο 55χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και μεταφέρθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια της ΑΔΕ Πάφου όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.εκπαιδευτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Μεταφέρεται στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα
Συνελήφθη ο οδηγός της Mercedes που παρέσυρε τους πεζούς, ξέχασε το χειρόφρενο-Στους 11 οι τραυματίες
«Απαιτούμε την παραίτηση Σαββίδη και Αγγελίδη, καρατομήθηκε η Ντόρια γιατί δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς να αλλάζει πορίσματα»
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος
Φρικτός θάνατος για 17χρονο στην Ιταλία-Θάφτηκε στην άμμο και πέθανε από ασφυξία
Στον ανακριτή η Μουρτζούκου-Οι αστυνομικοί επιχειρούν να αποσπάσουν ομολογία για το τι έχει συμβεί στον Παναγιωτάκη
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο κατέπεσε σε πεζούς έξω από εστιατόριο στο Κολωνάκι–Πάνω από δέκα τραυματίες, ένα σοβαρά
Χ. Πετρίδης στον REPORTER: Η συμμετοχή στα κοινά έχει μόνο ένα νόημα, να αλλάξεις όσα δεν λειτουργούν