Ο Ελέφαντας στο Δωμάτιο της Κυπριακής πολιτικής ζωής

Ο τέως υπουργός οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο επικοινωνιολόγος και συγγραφέας Ανδρέας Χατζηκυριάκος ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό συνδυασμό που θα φέρει τα πάνω κάτω στο πολιτικό σκηνικό. Ένα εβδομαδιαίο podcast που ξεκινάει στις 7 Νοεμβρίου και που θα προβάλλεται στον REPORTER έρχεται για να φωτίζει το παρασκήνιο της κυπριακής πολιτικής ζωής.

Οι δυο προσωπικότητες, με την ανεξάρτητη προσέγγισή τους, δημιουργούν ένα χώρο για σοβαρή και ποιοτική συζήτηση, καθιστώντας το podcast τους ένα αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής σκηνής της Κύπρου.

Στο δωμάτιο της κυπριακής πολιτικής ζωής, με έντονη κριτική και αναλυτική προσέγγιση, οι δύο πρωταγωνιστές αναλύουν τις εμπειρίες τους και διασταυρώνουν τα ξίφη τους, παρουσιάζοντας τις δικές τους απόψεις και αντιλήψεις. Με πάθος και αποφασιστικότητα, φέρνουν στο προσκήνιο τα θέματα που κυριαρχούν στην πολιτική ατζέντα, αξιολογώντας τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους κομπάρσους της πολιτικής σκηνής.

Με δομημένη σκέψη και επιχειρήματα, αναλύουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κύπρος, εξετάζουν τα επίκαιρα θέματα και σχολιάζουν τις αποφάσεις και τις εξελίξεις που επηρεάζουν τη χώρα. Με στιλ πικάντικο και καυστικό, το podcast θα προσφέρει μια νέα προοπτική στην πολιτική συζήτηση και αναδεικνύοντας τη σημασία της ανοιχτής συζήτησης και του διαλόγου στη δημόσια σφαίρα.

Δειτε Επισης

Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη
Σκληρή κριτική Ερχιουρμάν σε Τατάρ-«Πλήγμα στο κύρος του θεσμού του Τ/κ ηγέτη η θητεία του»
Με την νέα ηγεσία της ΕΔΕΚ συναντήθηκε ο Πρόεδρος ΔΗΠΑ
Προσωρινή μεταβίβαση του ελέγχου του «εναέριου χώρου» ψευδοκράτους στην Άγκυρα
Στην Κύπρο αντιπροσωπία της Επιτροπής Εξωτερικών της Ρουμανικής Γερουσίας
Ακατάπαυστη μουρμούρα Τατάρ από ΗΒ-Κατηγόρησε τον ΠτΔ για εκστρατεία απειλών, προέβαλε απαράδεκτα αιτήματα
Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας
Αδικημένος από τη Βρετανία νιώθει ο Τατάρ-Αναμένει βήματα για «άρση της απομόνωσης των Τ/κ»
Στο Πόρτο για την 32η Ετήσια Σύνοδο της ΚΣ ΟΑΣΕ αντιπροσωπεία της Βουλής
Τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή συζήτησε ο Χάρης Γεωργιάδης με αξιωματούχο της Κνεσσέτ