Η δύναμη του θαλασσινού νερού και τα οφέλη στην υγειά μας

Από την αρχαιότητα ήταν γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς. Άλλωστε ο Ευριπίδης είχε πει: “Η θάλασσα καθαίρει όλων των ανθρώπων τας νόσους". Ο Ιπποκράτης επίσης είχε ασχοληθεί διεξοδικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού, το οποίο και χρησιμοποιούσε στην αποθεραπεία διαφόρων ασθενειών. Ήταν άλλωστε ο πρώτος που χρησιμοποίησε και τη λέξη “θαλασσοθεραπεία”.

Μέχρι και σήμερα, η θάλασσα ως θεραπεία συνίσταται σχεδόν για κάθε πάθηση, ακόμη και ως προληπτικό μέτρο θωράκισης της υγείας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, ότι υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά, τα οποία είναι βασισμένα στη φιλοσοφία της θαλασσοθεραπείας και της δύναμης του θαλασσινού νερού, σ’ ότι αφορά και τη ρινική φροντίδα.

Μείζονος σημασίας ωστόσο, είναι ο τόπος προέλευσης του θαλασσινού νερού, ώστε να είναι διασφαλισμένη η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα κάθε σκευάσματος.

Αυτό ακριβώς πράττει η εταιρεία Sinomarin®, η οποία διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά 100% φυσικών ρινικών προϊόντων, με βάση το υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού. Σε όλα της τα προϊόντα, το θαλασσινό νερό που χρησιμοποιεί, προέρχεται από τον κόλπο Cancale, στη γαλλική ακτή της Βρετάνης, και είναι στην αγνότερή του μορφή αφού η κίνηση του νερού στην περιοχή διασφαλίζει ότι ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς.

Η φιλοσοφία

Τα προϊόντα του Sinomarin®, που κυκλοφορούν σε 40 και πλέον αγορές και εμπιστεύονται χιλιάδες επαγγελματίες υγείας ανά το παγκόσμιο, είναι βασισμένα στη φιλοσοφία της θαλασσοθεραπείας και της δύναμης του θαλασσινού νερού στην αποσυμφόρηση της μπλοκαρισμένης μύτης αλλά και στην προστασία και πρόληψη από ιούς.

Μάλιστα, η 100% φυσική υπέρτονη φόρμουλα του Sinomarin®, η οποία απέσπασε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όταν πρωτοκυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, περιέχει τη βέλτιστη συγκέντρωση σε θαλασσινό αλάτι (2.3% NaCl) με αποτέλεσμα τα προϊόντα Sinomarin να είναι αποτελεσματικά και εύκολα στη χρήση.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι τα υπέρτονα προϊόντα Sinomarin είναι πλούσια σε πάνω από 80 μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, τα οποία περιέχονται εκ φύσεως στο θαλασσινό νερό και έχουν ευεργετικές ιδιότητες στους ρινικούς ιστούς.

Το Sinomarin έχει φυσιολογικό, αν και ελαφρώς αλκαλικό, pH μεταξύ 7-8 κάτι που σύμφωνα με δημοσιευμένες μελέτες θεωρείται ιδανικό εύρος pH για αποτελεσματική ρινική χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί πως, είναι 100% φυσικά προϊόντα, δεν περιέχουν συντηρητικά, φαρμακευτικές ουσίες & χημικά πρόσθετα, δεν προκαλούν υπνηλία, εξάρτηση ή “rebound” φαινόμενο και είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια από βρέφη & παιδιά μέχρι και άτομα στα οποία αντενδείκνυται η χρήση φαρμακευτικών αποσυμφορητικών σκευασμάτων όπως οι εγκυμονούσες & θηλάζουσες γυναίκες.

Είναι κατάλληλα:

  • Για καθημερινή υγιεινή της ρινικής κοιλότητας, βοηθώντας στο να διατηρηθεί υγιής
  • Για ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση & την πίεση από τα ιγμόρεια
  • Μετά από ενδορρινική επέμβαση για να προάγουν την ανάρρωση και να περιοριορίσουν τον κίνδυνο εμφάνισης επιπλοκών

Τα προϊόντα Sinomarin® μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, ως μια εναλλακτική φυσική λύση στα φαρμακευτικά αποσυμφορητικά, ή και σε συνδυασμό με αυτά για να βελτιώσουν το θεραπευτικό τους αποτέλεσμα.

ENA

Ανάμεσα σε άλλα θετικά, τα υπέρτονα προϊόντα Sinomarin® συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης με φυσικό τρόπο, στη ρευστοποπίηση της βλέννας επιτυγχάνοντας την ευκολότερη απομάκρυνσή της, στον καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας αποτελεσματικά και σε βάθος, απομακρύνοντας συσσωρευμένες βλέννες, ρύπους, αλλεργιογόνα και λοιμώδεις παράγοντες και στην ενυδάτωση της μύτης ανακουφίζοντας από τη ρινική ξηρότητα.

Όλα αυτά, επαναφέρουν τη σωστή ρινική αναπνοή φυσικά καθώς και τη φυσική αμυντική λειτουργία της μύτης. Το σημαντικότερα από όλα, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Μάθετε εδώ περισσότερα για τα ευεργετικά οφέλη των προϊόντων Sinomarin®: https://evzeen.com/el/900726-sinomarin

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus