Κερδίζει έδαφος ο Ευαγγελίδης για την περιφέρεια Λάρνακας-Τι έδειξε η δημοσκόπηση του ΔΗΣΥ

Η δημοσκόπηση που διενήργησε ο ΔΗΣΥ για τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει για την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου Λάρνακας φαίνεται ότι λύνει τα χέρια της ηγεσίας της Πινδάρου.

Η δημοσκόπηση εξέτασε την εκλεξιμότητα των τριών στελεχών της παράταξης που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αξίωμα. Μεταξύ Ευάγγελου Ευαγγελίδη, Χάρη Μίλλα και Θεολόγου Μανώλη, επικράτησε ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ διεμήνυσαν ότι αντιμετωπίζουν θετικά μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα Ευαγγελίδη, γεγονός που επίσης θα επηρεάσει την τελική απόφαση του ΔΗΣΥ. Πέραν της μακράς θητείας του ως δήμαρχος Αραδίππου, ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης πιστώνεται με τον επιτυχή χειρισμό ζητημάτων που αφορούν το σύνολο της επαρχίας Λάρνακας, όπως ο ΟΕΔΑ Κόσης του οποίου προεδρεύει τα τελευταία χρόνια και άλλα.

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης
Β. Πάλμας: Η υφιστάμενη επικίνδυνη κατάσταση δεν μπορεί να είναι το μέλλον της Κύπρου
Επιμένουν οι Τούρκοι, νέα καταγγελία κατά ΚΔ και Ελλάδας για ισχυριζόμενες «παραβιάσεις εναέριου χώρου»
Κηδεύεται ο Χασάν Νασράλα-Χιλιάδες άνθρωποι με φωτογραφίες και σημαίες στα περίχωρα της Βηρυτού
Φρίκη στην Ινδία-Συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες και άγνωστοι βίαζαν 13χρονη επί πέντε χρόνια
Οι Γερμανικές εκλογές βάζουν τέλος στα ταμπού-Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσει η νέα Κυβέρνηση
Τιμήθηκαν οι ήρωες του Αγίου Βασιλείου-«Ζωντανό μέρος της ταυτότητάς μας, κομμάτι της ιστορίας»
Προσβλέπει σε διεύρυνση οριζόντων ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο ο ΠτΔ-«Σημαντικό βήμα οι δύο συμφωνίες»
Ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-«Θα συνεχίζει κανονικά»