Για έξι υποθέσεις καταζητείται η 40χρονη που έκλεβε κουτιά εισφορών σε φούρνους

Έξι υποθέσεις κλοπής κουτιών που περιέχουν φιλανθρωπικές εισφορές από ταμεία φούρνων, διερευνά η Αστυνομία Πάφου σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου και στο πλαίσιο αυτό αναζητά μια 40χρονη.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, κατά τις ημερομηνίες 2, 3 Νοεμβρίου και 5 Νοεμβρίου, καταγγέλθηκε από υπεύθυνους φούρνων ότι σε τέσσερα διαφορετικά υποστατικά αρτοποιών στην Πάφο, κλάπηκαν από το σημείο του ταμείου κουτιά φιλανθρωπικών εισφορών. Στις δυο περιπτώσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κουτιά περιείχαν το ποσό των €150 ενώ στην τρίτη €100 ενώ εξετάζεται το ποσό που κλάπηκε από το κουτί των εισφορών το βράδυ της Κυριακής.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν οι εξεταστές των πιο πάνω υποθέσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 40χρονης γυναίκας, μόνιμης κατοίκου Πάφου. Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το βράδυ της Κυριακής η υπάλληλος του αρτοποιείου σύμφωνα με την καταγγελία έτρεξε πίσω από την ύποπτη, ωστόσο φέρεται να επιβιβάστηκε σε όχημα που την περίμενε στο οποίο επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο.

Η 40χρονη αναζητείται επίσης για ακόμη δυο περιπτώσεις, οι οποίες διαπράχθηκαν περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Δειτε Επισης

Ταξιδεύουν στη Γενεύη όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην του ΕΛΑΜ-Απάντησαν θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου
Στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Κρίσιμες αποφάσεις
Στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Κρίσιμες αποφάσεις
Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι και η σκόνη-Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Πεδίο μάχης επί τρεις ώρες το Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη-Τρεις τραυματίες
Έκκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για ανθρωπιστική βοήθεια, εκεχειρία και λύση δύο κρατών στη Γάζα
Στις φλόγες καφετέρια στην επαρχία Λάρνακας-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Οκτώ τραυματίες από αδέσποτη οβίδα του πυροβολικού στη Νότια Κορέα
Αποκαλύψεις Politico για συνομιλίες συνεργατών του Τραμπ με αντιπάλους του Ζελένσκι-Προετοιμάζουν έδαφος διαδοχής
Με καθυστέρηση ένα μήνα στάλθηκε στην Βουλή το... κατεπείγον Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Μακρύς ο δρόμος